Ha bordis vagy, volt már igazi hallucinációd? Ha igen, milyen volt? Szerinted mi okozhatta? Megrémültél tőle?
Figyelt kérdés
Tegnap este már 5-10 perce ágyban voltam S próbáltam elaludni, mikor meghallottam a nevemet. Rá egy percre már mintha segítségkiáltásképpen mondta volna valaki. Tuti hogy képzelegtem.
Tulajdonképpen nem vagyok diagnosztizálva semmivel, de erősen gyanakszom BPD re és elkerülőre
Voltatok hasonló helyzetben?
2023. nov. 10. 23:00
11/14 anonim válasza:
nem pontosan valasz a kerdesedre, de en ujabban egyre tobbszor tapasztalom,hogy nem vagyok benne biztos, hogy megtortent valami valojaban. most volt megint egy ilyenem,s konkretan, ha nem irtam volna le valakinek egy adott esemenyt ami tortent velem, akkor abszolut azt hinnem, hogy csak bekepzeltem…eleg aggaszto. regen nem voltam ilyen. oh well
12/14 A kérdező kommentje:
A gyógyszer mennyire segít rajta?
2023. nov. 15. 13:28
13/14 A kérdező kommentje:
2023. nov. 15. 13:29
14/14 anonim válasza:
nem szedek.:/ már szakemberhez sem járok, egyszerűen nem engedhetem meg anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!