Pisilis közben telefonozáskor attól félek, hogy valaki rámnyit és azt hiszi, a pélómat fotózom. Mi ez a fóbia?
Nézd, számomra az már több mint beteg, hogy vannak olyan idióták, akik már huggyozás közben sem képesek letenni a telefont.
Az ilyenek a telefon nélkl nem találnának bele?
Piszoár... A telót két kézzel fogod, az meg belelóg a piszoárba...?
Ekkora baromságot!
Mondd azt, hogy azt fotózod, kinek mi köze hozzá?
És ha a csajodnak küldöd, me ezzel hergelitek egymást estig? Akkor mi van???
Miert fognam ket kezzel a telot? XD jobb kezben fogom, a huvelykujjammal elerek barmit, max atfogon, meg azzal irok (most is).
Neha nem az a baj, hogy a sok hulye nem tudja letenni a telot, hanem hogy pl noddel v haveroddal vafy moziban v barban v vhol, es nem fogsz vele szemben telozni, de mikor kiugrasz brúzolni, ranezel. Vagy meloban pl, mikor egesz nap porges van, es csak a wcn tudod elo venni, de nem akarsz paraszt lenni, hogy ezert ott logsz, ezert csak egy pisi idejere elokapod. :D de m1. Azert jot nevettem, biztos van olyan is! :D
Szelfit xdddd
Hugyos tiktok challange kéne.
Ha valaki ilyenkor lát, teljes joggal hiheti, hogy a károdat fotózod.
Én kiadós szarás közben szoktam esetleg kütyüzni, de vizeléskor??...
Bírd ki azt az 1 percet és megszűnik a ,,félelmed,,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!