Iskolában mentálhigiénes szakember szól valakinek ha például étkezési problémákról számolok be neki?
Figyelt kérdés
Akárkinek. Tanár, osztalyfonok, iskolaorvos, osztalytarsak, szülők...2023. nov. 2. 21:21
2/5 anonim válasza:
Köti az orvosi titoktartás, de ha súlyos evészavarról értesül, akkor nyilván meg kell tennie a szükséges lépéseket. Világgá kürtölni nem fogja, az biztos.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 tényleg az lenne, praktikus lenne...hogy senkinek ne beszelhessek erről. És még a szakemberekben se bízzak.
#2 köszönöm a választ. Annyira nem súlyos a helyzet (még), sokkal inkább visszatérő problémáról van szó.
2023. nov. 2. 22:18
4/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele, azért vannak a szakemberek, hogy bizalommal lehessen hozzájuk fordulni. Ha aggódsz, külön meg is kérheted, hogy ne mondja el senkinek, de köti a titoktartás.
5/5 anonim válasza:
Szerintem igaza van a kérdezőnek, az lenne a praktikus, ha nem mondaná el senkinek!
Neked segítene, hogy megértsd, mi lehet a hátterében, mit tehetsz esetleg ellene, hogy kezelheted, milyen problémákat okoz.
Megkérdezheted a beszélgetés elején, de szerintem pont, hogy nem fog szólni senkinek.Szerintem fordulj hozzá bizalommal, remélem kapsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!