Kedélyjavítót keresek olyat amitől megmarad a sajat személyisegem , ami nem csinál étvágyat ?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy gyógyszer amit orvos fog felírni !! csak tanácsot kérek kinek mi vált be ,mitől nem lett 120 kiló ? Köszönöm2023. nov. 1. 22:53
1/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést követem.. Bocsi, hogy nem tudok válaszolni, engem is érdekel, bár nem vagyok beteg, annyit talán tudok, hogy az SSRI típusú gyógyszerek nem okoznak testsúlyváltozást (fogyás, hízás.)
2/11 anonim válasza:
Tripofan és tirozin. Kb mellekhatasok nélküli, bár nagyon kicsit kedélyjavito. De én mellette sportolni és relaxalni is elkezdtem
4/11 anonim válasza:
Hát bármit elkezdhetsz szedni, ha mellette nincs onkontroll , hogy ne zabàlj egész nap. Én is szedek mégsem vagyok 200 kg sőt múlt nyáron egy frankó diétát is lazán tudtam követni.
5/11 anonim válasza:
4 ha ritalint, vagy wellbutrint szed, akkor nem lesz kedve egész nap zabálni, és a kedve is jobb lesz.
Amúgy aki lepontozta a hármas válaszom, az igazán megindokolhatná, hogy miért tette
6/11 anonim válasza:
Azt megnézném, hogy melyik orvos irna fel itthon ritalint depresszióra.
7/11 anonim válasza:
Rxultit szedek itthon skizofréniára adják,de van olyan ország ahol major depresszióra adják. Na depresszióra nekem is bevált legjobb amit valaha kaptam! Rxulti előtt 6 antidepresszánst próbáltunk nem váltak be.Nem vagyok skizofrén csak terápiarezisztens depressziós és arra kaptam.
8/11 anonim válasza:
Ja és én egyik gyógyszertől se híztam. Ha csökken az ember szorongása/depressziója akkor nő az étvágya és hajlamos többet enni
9/11 anonim válasza:
Ritalin az nagyon nem depresszióra van hanem ADHD-ra
10/11 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Ne szedj gyógyszert, csak végső esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!