Pszichológus tud segíteni azon, hogy nem tudok bízni az emberekben?
Figyelt kérdés
Nem tudok bízni senkiben de közben meg magányos vagyok és vágyok legalább 1 emberre akivel számíthatunk egymásra. De így nem tudok ismerkedni, mert végül mindig megszakítom a kapcsolatot, hazudok, hogy ne vegyék észre a hibáimat...2023. nov. 1. 11:47
1/9 anonim válasza:
Röviden: igen
Kicsit hosszabban: segít megtalálni, hogy mi miatt nem tudsz megbízni másokban, ezáltal segít ezt feldolgozni is.
3/9 anonim válasza:
Igen. Persze ennek szükséges feltétele, hogy a terapeutádban meg tudj bízni.
4/9 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy mi miatt, sok rossz tapasztalat ért. De ami furcsa, hogy még a családtagjaimban se tudtam bízni teljesen nekik is sokszor hazudtam, hogy ne legyen konfliktus pedig nem vertek vagy ilyesmi...
2023. nov. 1. 12:21
5/9 anonim válasza:
Sokak vannak hasonló helyzetben - és igen, a pszichológus elvben tud segíteni ennek kezelésében.
6/9 anonim válasza:
Szia. A hibáidtól kellene megszabadulnod, akkor lehetnél átlátszó az emberek között. Azután lehetnél társasági ember is. De kérdezheted, hogyan szabaduljak meg a hibáimból. Van, Aki segíthet. Rajtam is segített. Érdekel, ki Ő?
7/9 anonim válasza:
#6: milyen hibáidtól szabadultál meg?
8/9 anonim válasza:
Szia 7-es. Régen írtad a kérdésedet, de nem vettem észre. Hát ez a felsorolás kemény lesz. ISTEN és emberek gyűlölése, rosszindulat, irígység, paráznaság, képmutatás, hazudozás, lopás, gőgösség, nagyravágyás, bosszúvágy, kegyetlenség, irgalmatlanság, erőszakosság, igazságtalanság, szeretetlenség, stb. Többek között ezekből szabadított meg az ÚR JÉZUS KRISZTUS. JÉZUS magyar jelentése: Szabadító.
9/9 anonim válasza:
Ja, és adta a Lelkét. Így már szeretem ISTENT és az embereket, legtöbbször jóindulatú vagyok, segítőkész, hűséges, egyenes, adakozó, tanulom az alázatosságot, megnyertem a Legnagyobbat, megbocsátó, általában irgalmas, szeretem az igazságot és az igazságosságot, úton vagyok a szelídlelkűséghez, stb. A körülményekhez képest ami sokszor lehangoló, elég jól érzem magam a bőrömben. Hála az ÚRnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!