Akik jàrnak pszichológushoz milyen gyakorisàggal ajànlott?
Figyelt kérdés
Hetente,két hetente,havonta?2023. okt. 31. 15:36
1/3 anonim válasza:
Nagyon emberfüggő. Ha nincs különösebb, komolyabb problémád akkor havonta bőven elég. Ha valaki nagyon szorong, akkor indokolt a heti is
2/3 A kérdező kommentje:
En ket hetente jarok.Elofordult hogy hetente is mentem de volt hogy harom het is kimaradt.
Most ugy gondoltam jobb lesz a ket het.Erzem haladok is,es igy jobban tudom gyakorlatba ultetni az elhangzottakat,atgondolni,meg tobb helyzet is van addig.Meg kicsit azert is ne valjak fuggove ettol.Elkezdtem masszazsra is jarni.Egyik heten egyiket,masik heten masikat praktizalom.Ugy erzem ez segit a hataraim kijeloleseben is ami elcsuszott.Ezen kivul a munkahely is kuld bennunket treningekre ahol NLP,asszertivitast tanulunk Az is segiti az epulesemet.
2023. okt. 31. 15:55
3/3 anonim válasza:
személyiség függő. ezt neked kell kitapasztalnod heti 1-2 szerintem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!