A Borderlineok?

Figyelt kérdés
Milyenek az ágyban? Hogy állnak a szexhez egyáltalán?

2023. okt. 28. 23:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Beteg lelkek szeretetéhséggel, exhibicionizmussal, szenvedélyekkel és szélsőségekkel. Félelmetesen összhangban tudnak lenni a saját sötét oldalukkal, már-már színesen!
2023. nov. 11. 21:41
 22/24 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. OK, lehet, hogy kicsit félreértettem a dolgot, meg inkább azok idegesítenek itt, akik anélkül, hogy érintettek lennének, borzasztó extrém dolgokat írnak.

Nekem egyébként a 19-es inkább antiszociális személyiségzavarnak tűnik, fel is merült bennem, hogy nem diagnosztizálhatták-e félre, gyanítom, hogy nőket hajlamosabbak inkább borderline-nak címkézni. Persze én csak annyit tudok, amit leírva láttam.

Amúgy én alapvetően bizalmatlan vagyok a párkapcsolatokban, illetve elég hamar elunom magam. Az előbbi traumákból jön valószínűleg, az utóbbi pedig a legtöbb emberre jellemző. Én is nehezen tudok empatizálni, de ez ilyen énvédő mechanizmus lehet, és amennyire tőlem telik, igyekszem. Azt is nehezen hiszem el, hogy valaki tényleg empatizál velem, vagy megért, vagy ha még el is hiszem, nem érzem igazán. Nagyon jó vagyok mindenféle logikai dologban, de az emberi kapcsolatoknál nagyobb útvesztőt nehezen tudok elképzelni.

2023. nov. 14. 10:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Borderline a diagnózisom, és a kritériumok 80%-a igaz rám, sokkal több, mint amire már felallítható. Persze az antiszocból is igaz rám néhány, en szerintem csak nem volt elég alapos a doki, hogy megállapítsa a komorbiditást 😄
2023. nov. 14. 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:
2023. nov. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!