Ez lehet depresszió?
Figyelt kérdés
Kis koromba bántalmaztak de az már 8 éve volt. Most jött elő és pánik rohamom is volt vagy 3x. Tanulni semmi energiám semmi olyanhoz amihez erő kell. Folyton csak a hibáimat látom és hogy sosem fog senki szeretni ezt érzem. Rengeteget híztam rövid iső alatt, nem tudok egy éjszakát sem rendesen végig aludni és sokszor rámtör a sírás és a légszomj. Kérlek segítsetek!2023. okt. 24. 20:11
1/3 A kérdező kommentje:
Jaj azt kifelejtettem hogy, nincs rossz kedvem egyfolytában, sokat idegeskedem és sokszor csak a legrosszabbra tudok gondolni
2023. okt. 24. 20:39
2/3 anonim válasza:
Nekem ez depresszióra való hajlamnak tűnik és egy pánikbetegség van kifejlőben.
Mivel sok negatív hatás ért kiskorodban, ezért a stressz szinted növekedett. Kicsit fura, hogy ez történik most és nem volt szorongásod.
Mivel most nagyon padlón vagy, adj egy kis teret a fájdalmadnak. Kb 2 napot, majd próbáld összeszedni magad. Kis léptekben! Ne várd el önmagadtól, hogy mindent egyszerre tudsz megcsinálni ha beteg a lelked. Szépen, lassan s ritmikusan csináld a mindennapi dolgaid.
Emellett nagyon erősen ajánlom, hogy keress egy pszcihológust. Mert a szakmai segítség nélkül, sajnos rosszabb lesz.
3/3 anonim válasza:
teljesen normális, hogy ennyi idő után is ez előjön, mindenképp beszélj rola másoknak a légszomj miatt bármennyire is hülyeségnek tűnik hordj magadnál papírzacskót, ha előjönne, nehogy elájulj. a pszichológiai segítséget én is ajánlom, de ha esetleg nem akarod akkor az unicef- nek van egy helpapp nevű alkalmazása (teljesen ingyenes és biztonságos) ahol tudsz anonim kérdéseket feltenni szakembereknek és akár hívásban is segítségedre lehetnek:) kitartást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!