Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongással munka?

Szorongással munka?

Figyelt kérdés

Van itt olyan ember akinek szorongásos betegsége van?

Mit dolgoztok?

Annyira erős hogy sokszor nem tudok elindulni itthonról, megy a hasam, hányok, rosszul vagyok.

Ez még rosszabb akkor ha megvan a menstruációm mert akkor nagyon fáj a hasam is konkrétan megmozdulni nem tudok. Voltam régebben orvosnál vele de nem találtak semmit.

Így egyszerűen nem tudok munkát vállalni mert el se tudok indulni ha mégis akkor haza kell jönnöm vagy ha egy ideig működik is a dolog egyszer csak újra előjön és ki sem mozdulok.

Szedtem már gyógyszert jártam pszichológushoz de hosszú távon egyik sem volt jó.

Gyógyszert nem szeretnék megint szedni a hozzászokás miatt.

8általánosom van mert az iskolát sem tudtam befejezni emiatt, többször iratkoztam már be érettségire hogy legalább az meglegyen de néha be kell járni vagy vizsgázni menni és ott megbukik a dolog.

Nem azért mert hülye vagyok és nem tudok tanulni..

Van valaki aki hasonló helyzetben van? Hogy oldottátok meg vagy mit dolgoztok? Nagyon el vagyok keseredve sokszor már az öngyilkosság is megfordult a fejemben mert úgy érzem sosem lesz vége és nem tudok normális életet élni, mindenkinek csak teher vagyok még saját magamnak is, ez lenne a legegyszerubb megoldás a problémámra de akármilyen nehéz eset vagyok, tudom hogy van aki szeret és nincs szivem megtenni velük pedig jobb lenne nekik is nélkülem

2023. okt. 24. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs munkám és én is szorongok.
2023. okt. 24. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Menstruációs görcsök miatt próbálj meg barátcserje kapszulát vagy ligetszépe olaj kapszulát szedni.

A szorongás az nehezebb ügy.

Próbálj meg olyan munkahelyet keresni ahol kevesen dolgoznak és barátságosabbak az emberek.

2023. okt. 24. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:

A kapszulát ki fogom próbálni köszönöm

Sajnos 8 általánossal ez a legnehezebb hogy ilyen munkát találjak, ott ahol élek. Mondanom sem kell hogy az utazás semmennyire nem megy..

Nagyon sajnálom mert így nyaralni kirándulni se voltam még

2023. okt. 24. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Fejlesztő informatikus vagyok, automata tesztekkel foglalkozom. A szorongásom nem olyan durva, mint a tiéd, de sokat rontja az életminőségemet (és az életkedvemet is).
2023. okt. 25. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Cinket szedj a ciklus alatt
2023. okt. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!