Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2mg-os Rivotril mennyi idő...

2mg-os Rivotril mennyi idő alatt kezd el hatni átlagosan?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyi idő alatt hat? Régen ,mikor Frontint szedtem az szinte azonnal hatott, bár a hatás sokkal rövidebb ideig volt érezhető, mint a Rivotrilnàl. Nem szedem folyamatosan amúgy (és eddig csak 0.5mg-osat szedtem), csak alkalom szerűen, mert szorongó és pánikbeteg vagyok.
2023. okt. 22. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
11%

vedd be és kiderül

Majd írd le mi volt hátha érdekli valakit:D

2023. okt. 22. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ettől nem fogsz meggyógyulni, tüneti kezelésre való. 2 mg nagyon sok.
2023. okt. 22. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

A xanax mar az oesophagusban is kezd el felszivodni. Brutal gyors a felszivodasa.

A clonazepam (Rivotril) viszont nagyon lassan eri el a Cmax-ot. De mai napig, mar fel eve - 1 eve szedek 8 mg-ot, reggel 2 mg, delben 2mg, este 4 mg. Reggel erzem meg delben ugye, az irjak nagyjabol 2 - 4 ora mire eleri a Cmax-ot, nalam ez igazabol kb 1 ora - masfel ora. De ez metabolizmus kerdes is, meg hany eves vagy stb.

30 perc alatt egy minimalis valamit erzel, 2 ora alatt szerintem mar erzel valami hatarozottat, 3. oraban mar nagyon nagy esellyel erzed.

2023. okt. 22. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, hogy ki szerint mi egészségtelen vagy mitől fogok vagy nem fogok meggyógyulni, nem ez volt a kérdés. De látom, van akiknek kényszere van, hogy ezt mindenhová odaböfögjék. Ettől nyilván ugyanúgy fogja az szedni ezeket a gyógyszereket, csak tök unalmas minden ilyen kérdésnél ezt olvasni!

Utolsó, köszönöm!

2023. okt. 22. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a te kérdésed is buta, ráadásul a válaszod mindent elárul rólad.
2023. okt. 23. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát rólad is, szóval egy-egy 🙂!
2023. okt. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!