Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az , hogy egyik nap...

Miért van az , hogy egyik nap ha több szem Rivotrilt veszek be sem igazán érzem a hatását, a másik nap meg egy szemtől is kidőlök?

Figyelt kérdés
0.5-öset szedek és vannak napok sajnos, amikor nem elég a napi egy szem, hanem van, hogy kettőt, kettő és felet is be kell vennem. És van amikor egy szemtől már bealszok tök hamar, vagy durvábban érzem a hatását és van ,mikor a kettő és fél szem sem hat ,úgy érzem. Miért lehet ez? Azt most hagyjuk, hogy miért így szedem és társai, szeretnék normális, nem ítélkező választ kapni a kérdésemre. Köszönöm!
2023. okt. 20. 21:01
 1/3 Grimfox ***** válasza:
39%

Ez attól függ, mennyire vagy éppen feszült. Minél erősebb a szorongás, feszültség, annál több clonazepamot igényel, hogy ugyanazt a hatást elérd.

Általában jobb betartani az adagolást, és csak végszükség esetén többet bevenni, mert ha a szervezet hozzászokik a nagyobb adaghoz, a kisebb nem fog kellően hatni.

2023. okt. 21. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg. Erre nem is gondoltam. Amúgy elvileg alkalom szerűen kell szednem csak akkor ha nagyon rám jön a szorongás,de az elmúlt időben minden nap szükségem volt rá. De akkor már értem miért hat úgy ahogy.
2023. okt. 21. 03:04
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

1

Nem akarom leirni a dolgot, mert rengeteg modja van az abúzionak. Lenyege a farmakokinetika. Ha azt tudod, akkor a kerdesedre is tudod a valaszt.

Nem bonyolult, de nem akarok olyan tanacsot adni, amivel jobban visszaelhetsz vele mint most peldaul. Pedig millio fele mod van ra, es van veny nelkuli recept is ami opioid, agyra hat. Vagy megint veny nelkuli recept, olyan lesz az erzes tole mint az LSD.

Ne elj vissza ezekkel szerintem. En is szedek Rivotrilt, de en epilepszias vagyok. 4mg b.i.d. az 8mg egy nap. Emellett gyogyszeresz vagyok gyogyszerellatasi szakon.

Nincs tolerancia a benzodiazepinekre, hanem a hasznalo akar tobbet. Erre egy pelda az anterograd amnesia. Sosem mulik el, evek mulva sem, ez leginkabb magas dozisban figyelheto meg. 0.5mg-nal nem igazan. Itt csak arrol van szo, hogy a hasznalo vissza szeretne kapni az elso-masodik-harmadik kb. euforikus, eros nyugtato erzest.

Szedd ahogy elo van irva vagy beszelj az orvosoddal, rengeteg opcio van, sot, vannak olyan antidepresszansok amik szinte heroinok (morfium) es meg csak nem is fokozottan ellenorzott amit nem hiszek. De a Rivotrilhoz meg el kerik a szemelyit? Haziorvos dogivel felirhatja? Teljesen zurzavar, de mar regota.

Aztan gyogyszerkivonasok. Orulj ameddig kapsz Rivotrilt es tartogasd szerintem ameddig azt is ki nem vonjak. Hogy ne csak azt hidd hulyeskedek: [link]

Erdekes 2010 ota megy. Igen OGYEI-ra hivatkozik minosegi hiba, OGYEI mire hivatkozik? Parlamentben hozott torvenyre, amit modositanak kedvuk szerint. Ha ugy gondoljak nem kell, nem kell. Mar volt itt kerdes epilepszastol, hogy miert vontak ki a gyogyszeret. Es egy valtas komoly epilepszianal halalos is lehet.

Egy jo pelda ANTAETHYL 500 mg tabletta kivonva, most masodikok vagy elsok vagyunk EU-n belul alkoholistak. Az a gyogyszer pont a leszokasra van. Kivonva. Remenykedj hogy a Rivotrilt nem fogjak kivonni hamarosan meg a Frontint, Xanaxot.

Bocsanat, hogy elkallodtam, de jogosan duhos vagyok mert latom mi tortenik sajat szemmel elottem.

Biztos lesznek leszavazok, akik ugyanugy tobbet szednek mint te es nekik nem fog ez a valasz tetszeni, plane az hogy nincs tolerancia.

Szedd ahogy elo van irva a Rivotrilt, ez a lenyeg.

2023. okt. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!