Scippa növeléstől tényleg fájhat a szív vagy a környékén?
Szia, milyen betegsegre szeded? Nekem pánikbetegségre és erős szorongásra lett felírva. Az első 2-3 hétben jellemzően felerősíti a tüneteket, amig a szervezeted hozzászokik, emiatt érezheted jobban a szívedet is, de ha eddig nem volt gond a szíveddel, akkor ez az érzés több, mint valószínű, hogy el fog múlni. Mindenkire máshogy hat a gyógyszer, nekem az első két hétben farkaséhséget, szájzszárazságot, nagyon erős szívdobogás érzést, nehéz orgazmus elérést csinált. Ezek pár hét alatt egy az egybe elmúltak nálam.
Nagyon fontos, nem tudom mi a problémád, de ha érzed, hogy a gyógyszer mankót ad majd és jobban leszel, ne hagyd, hogy csak a gyógyszer dolgozzon, Te is tegyél magadért és változtass a dolgaidon, járj utána miért alakulhatott ez ki nálad és tegyél ellen!
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!