Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevettem 2x15mg scippát...

Bevettem 2x15mg scippát (eszcitaloprám) sose szedtem ezelőtt, lesz vmi hatása az estémre? 17/F

Figyelt kérdés

Ma éjjel nem tudtam aludni, szorongtam, találtam otthon párat, ezért kb éjjel egykor bevettem 1x15mg-ot, utána visszafeküdtem és aludtam egy jót, majd sokáig jól voltam, nem szorongtam. Aztán egy idő után újra szorongtam, hazaértem, és kb délután fél 4 fele, bevettem még 1x15mg-ot. És a bevétel után egy kis idő múlva elfogott egy remek érzés, hogy full nyugodt vagyok. Nem tudom, hogy hogy működnek ezek a szerek, amit olvastam a neten az is fura, mert azt írják, hogy pár hét után érződik a változás, de én ma egy ideig szinte semmit sem szorongtam, vagy legalábbis sokkal kevésbé volt érezhető mint máskor és boldognak is éreztem magam tőle.

Este majd ha “elmúlik a hatása” vagy nem tudom, megszűnik ez a nyugodt és boldog érzés amit érzek, akkor lesz bármilyen “mellékhatása”? Olyat olvastam, hogy rosszul aludhatsz tőle, de én alapból rosszul alszok. Ezért szedtem be, hogy hátha segít az alvásomban.

Köszi előre is a válaszokat! 17/F

2023. okt. 20. 20:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

És akkor nem is a cucc hatott? Na jó lehet. De akkor most miért fáj a hasam, a fejem, miért száraz a torkom? Csak mert ezek mind olyan mellékhatások amiket írt mint lehetséges mellékhatás. 🤷‍♂️

Ezt nem értem. De köszi az infót.

2023. okt. 21. 00:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Terápiás hatásra kell heteket várni (vagyis arra hogy jobban érezed magad tőle), negatív hatása, vagyis mellékhatás azonnal jelenetkezhet a bevétel után.
2023. okt. 21. 01:59
 13/20 anonim ***** válasza:
#5 Valóban k*rva vicces...
2023. okt. 21. 13:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem semmi bajom nem lett tőle, csak fájt a hasam éjjel meg a fejem egy kicsit. De nem volt halálos. Illetve ma egyszer rám tört egy nagy szorongás de semmi más nem lett. Nem haltam bele. És tegnap az érzés amit éreztem miután bevettem, hogy full nyugodt voltam és nem szorongtam, az nagyon jó volt. Kimondhatatlan jó érzés volt. Ennyi.
2023. okt. 21. 15:10
 15/20 A kérdező kommentje:
13 mit értesz az alatt, hogy “#5 valóban k*rva vicces…”?
2023. okt. 21. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:

"4es jolvan xdddddd"

Erre írtam...

2023. okt. 21. 16:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Oké
2023. okt. 21. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nehez egy ilyen a antidepresszánst (SSRI) túladagolni, egy szóval sem mondtam hogy halálos kimenetele lenne. Inkább csak azt kockzáztatod, hogy rosszul leszel (anelkul, hogy testi veszélyben lennél)
2023. okt. 21. 19:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Jaaa, értem:-))
2023. okt. 21. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Ennek nincs azonnali hatása, több hét rendszeres szedés mire kifejti a hatását
2023. dec. 18. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!