Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ilyen jegyek betudhatóak...

Az ilyen jegyek betudhatóak PTSD-nek?

Figyelt kérdés
8 évnyi általános iskolai bullying miatt nehezen kezelem a nyílt konfliktusokat, a megaláztatás révén. Ha tehetem elhagyom a helyszínt, hogy ne forduljanak a dolgok rosszabbra, vagy lesokkolok, utána relatívan sok ideig tart, hogy összeszedjem magam. Felismertem, hogy ez az általános iskolás élmények miatt van, van gyanúm rá hogy poszt traumás stressz, viszont ahogyan utána olvastam nem véltem felfedezni sok megegyezést, hisz nálam nem mondanám, hogy depresszió, vagy folytonos szorongás kialakult volna. Nyilván nem egy diagnosztizálást szeretnék, csak egy kézzel fogható választ, hogy erre a betegségre (Ha neadj Isten ez az) rá tudjak keresni, kicsit olvasgatni róla és legyűrni. Minden választ nagyon köszönök!

2023. okt. 20. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem, ez más
2023. okt. 20. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Esetleg egy irány, hogy merre felé kellene kutassak?
2023. okt. 20. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Autizmus felé🙂
2023. okt. 20. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kevés még ahhoz is, hogy bárki irányt adjon neked. Trauma ért, és ha teheted, kerülöd azokat a helyzeteket, amik arra az élményedre emlékeztetnek. Ennyit tudunk.
2023. okt. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!