Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha semmit nem...

Mit csináljak, ha semmit nem élvezek?

Figyelt kérdés

Az ételt csak addig a pillanatig amíg eszem, aztán már nem, de rengeteget tudok enni, de ez nem segít a bennem lévő üresség érzés elmúlásán. A szexet sem élvezem, akármennyire is sok újdonságot próbáltam már. Az edzés ami az edzés idejére egy kicsit eltereli a gondolataimat, Da azt ugye nem lehet folyamatosan csinálni.

Mit kell ilyen esetben tenni, ha sem az ital, sem az étel íze nem elégít ki, sőt még a szex sem.

Ami fontos tudnivaló, hogy 19 éves férfi vagyok.

2023. okt. 20. 07:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy depressziós vagy. Keress fel egy szakembert!
2023. okt. 20. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Férfi?
2023. okt. 20. 07:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen
2023. okt. 20. 07:59
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Mióta? Amúgy az ételt mindenki csak addig élvezi, amíg eszi.
2023. okt. 20. 08:58
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Valóban, az ételtől ne várj sokat, csak addig jó míg lenyeljük!

Esetleg kerékpározás? Pl ha van a közelben hegy, tópart?

Olvasás?

Viszont lehet hogy picit depressziós vagy. Itt már nehezebb a tanácsadás, mert például én is ezzel küszködök.

Én is azt érzem hogy semmi nem köt le, azok a dolgok sem, amiket régen szerettem.

2023. okt. 20. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Egy-két kismacska kéne neked.
2023. okt. 20. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
Vagy 15 éve nem is szexeltem. Örülj neki, h neked legalább az kijut xD
2023. okt. 20. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Hasonló helyzetben vagyok, én most teljesen kiiktattam a social media-t (nem tudom rád mennyire van hatással, nekem nem tett jót az önképemnek), plusz elkezdtem sok új sportot kipróbálni, eddig csak kondizni jártam (pl. bouldering, úszás, futás, karate), a hobbyjaimat is újra elővettem, sokkal többet rajzolok, festek, olvasok és sokkal jobban a jelenben élek azáltal, hogy nem a social media-n töltök el órákat.

Ha pedig úgy érzed magad nem tudsz változtatni a helyzeteden, nem szégyen külső segítséget kérni. (Itt nem csak szakembert értek, jót tesz egy barát is akivel őszintén megoszthatod a gondolataidat és nem ítél el bármit is mondj)

2023. okt. 20. 09:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem nagyon használok social médiát, talán az egyetem lehet a háttérben
2023. okt. 20. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szakra jársz, ami érdekel is?
2023. okt. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!