Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan haragíthat magára egy...

Bulcsando kérdése:

Hogyan haragíthat magára egy butább ember egy okosabbat ?

Figyelt kérdés
Azt értem hogy csak az okosabb tudja megsérteni a butábbat viszont azt nem hogy egy olyan emberre miért lehet mérges akit átlát vagy ez hasonlíthat arra amikor mondjuk a számítógépünkre vagyunk mérges hogy akadozik ?

#megsértés #magadraharagítás #természetierők
2023. okt. 20. 02:57
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Szia. Vesszőket használj légyszi, mert így elég érthetetlen. Szia.
2023. okt. 20. 03:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az okosabb azért tudja megsérteni a butábbat mert olyan dolgokról is tudja hogy mi a jó amit a buta nem lát és bármikor eltudja hitetni a butábbal hogy ő a rossz és a buta nem tudja eldönteni hogy ő tényleg rossz -e vagy csak az okosabb rossz indulatú vele és amikor megsértik az embert az tényleg nagyon rossz érzés lényegében olyan mint amikor próbálod magad megvalósítani valakiben és az rosszul tükrözz vissza valamiért vagy rossznak mutat téged (igazából egy okosabb ember úgy irányítja a természetét ahogy akarja lehet hogy ennek semmi köze nincs a valósághoz de ezt nem láthatja a butább egészen más törvényeket állíthat fel bizonyos dolgokkal kapcsolatban ) és ezért valóban nagyon rosszul érezheti magát az ember viszont fordítva nem tudom elképzelni hogy egy okosabb ember aki átlátja a butának a szándékait és tudja mikor rossz indulatú mikor pedig tényleg igaza van hogy haragudhat egy butább embere pedig elvileg a dolog úgy működik hogy az ember magára haragítja a természetet és az megveri ez már benne volt az ősi kultúrákban is szerintem
2023. okt. 20. 04:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy talán a magadra haragítás az azt jelenti amikor valami olyan dolgot teszel ami rossz az okosabb embereknek de te nem tudsz róla hogy az rossz és akkor derül ki
2023. okt. 20. 05:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez jól ment. Butább vagy, mint én, már fel is bosszantottál a bugyuta fogalmazásoddal.
2023. okt. 20. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!