Miért félek ennyire az előre eltervezett dolgoktól?
Figyelt kérdés
Nem is csak, hogy félek, hanem sokszor inkább "rettegek", ha tudom, hogy valami lesz ekkor meg akkor, és ott kell lenni, megcsinálni valamit akkor, vagy csak annyi, hogy akkor lesz xy dolog :S De van, hogy annyira, hogy rossz kedvem van tőle egész nap, mert folyamatosan azon gondolkozok, hogy "még lesz ez is később". Izgulok, ideges vagyok, rossz kedvem van valamikor ilyen esetben :S Nagyon zavaró, hogy ennyire félek tőle...Utálom, hogyha előttem van még valamilyen dolog...Miért lehet ez? Hogyan lehetne megszűntetni?
2010. okt. 18. 20:31
1/10 A kérdező kommentje:
*17/F
2010. okt. 18. 20:31
2/10 anonim válasza:
most biztos kifogsz nevetni... de én pl. rettegek a tesiórától:S
tök béna vagyok, pedig nemvagyok kövér meg semmi... de kb nemtudok magsat ugrani lécnél:(
És hnap tesi:S és már most ideges vagyok:S
Komolyan már most stresszelem magam:(
18/L
2010. okt. 18. 20:37
3/10 anonim válasza:
látod én meg akkor rettegek ha nicns valami megtervezve... pl sokáig nem tudtam úgy elmenni bulizni ha nem tudtam hogy hova megyüönk, kikkel megyünk, ott mi lesz, mikor indulok haza és kivel, melyik hévvel... sőt, egy ideig ha valami "félresiklott", mondjuk valaki kitalálta hogy menjünk át másik helyre, vagy lekéstem a hévem képes volt pánikrohamot kapni... azért ezt már leküzdtem, de még mindig tervezgetem a programom, bár már korántsem olyan részletesen. ez sem jobb hidd el. Gondolj arra, hogy a elgtöbbször ezek az előre eltervezett dolgok nem olyan életbevágóak, ha mégsem tudod teljesíteni majd megicsnálod máskor, semmi katasztrófa.
2010. okt. 18. 20:46
4/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, talán ezt hívják szorongásnak. Ha másnap dolgom van, nem tudok nyugodtan elaludni...ismerem az érzést. Nálam ebből később pánikbetegség lett :( Lehet, hogy ha még most kezeltetnéd a dolgot, nem járnál úgy mint én. Én pl nem tudnék bejárni egy rendes munkahelyre, minden nap bemenni, teljesíteni, kikészít a stressz. Szerencsére megadatott nekem, hogy itthon dolgozok egy vállalkozásban. Lehet, hogy még csírájában kéne kezelned a bajt, talán nekem is még régen kellett volna jobban foglalkozni a dologgal.
2010. okt. 18. 20:48
5/10 anonim válasza:
Olvassátok el az előző kérdésre írt utolsó választ. Nektek is hasonlót javasolok.
2010. okt. 18. 22:35
6/10 anonim válasza:
Miért vagyok ennyire lelkiismeretes? Ehhez még más is járul :S
Erre gondoltam.
2010. okt. 18. 22:36
7/10 anonim válasza:
És mit jelentenek pontosan az előre megtervezett dolgok? Mert tudod: pongyola kérdésre pongyola válasz, és így lehet, hogy kismillió olyan választ kapsz, aminek köze nincs a gondodhoz.
Mitől félsz? Előre megbeszélt találkozóktól? Teljesítmény helyzetektől? Feleléstől az iskolában? Társas helyzetektől? Attól, ha egyedül kell elintézned valamit? Vagy attól, ha tudod, még sok otthoni munka vár rád? Válaszolj erre légyszi, mert nagyon nem mindegy, hogy pontosan milyen helyzetektől is rettegsz.
2010. okt. 18. 23:16
8/10 anonim válasza:
Én értem mire gondolt. Pl ha mozijegyet vesz másnapra, vagy még távolabbra. Ha én ilyent csináltam, az egész napom el volt rontva, mert állandóan az járt az eszembe, hogy el ne késsek. Így csak olyankor mentem moziba, ha épp volt jegy a következő előadásra. Ha nem, akkor meg sem néztem a filmet. Dettó szinház, vagy karácsony.
2010. okt. 19. 14:37
9/10 A kérdező kommentje:
Őőőő igen, előre megbeszélt találkozóktól, társas helyzetetktől(a beszélgetés pl. nem megy, pedig szeretnék beszélgetni :S) leginkább. A felelésektől, hát, van, amikor attól is...hogy tudom, hogy még ezek vannak előttem, amiket nem csináltam meg :S
2010. okt. 20. 18:54
10/10 A kérdező kommentje:
És mit tudnék csinálni ezzel? Elront egy csomó dolgot, nagyon elegem van belőle :'(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!