Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 0.25 frontin hogy érdemes...

0.25 frontin hogy érdemes csökkenteni hogy el tudjam hagyni ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 14:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
már semmi hatása nincsen egy ideje napi 1 szemet szedtem
2023. okt. 11. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg egyszerűen lerakni, vagy egy felet vegyél be eleinte.
2023. okt. 11. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

uristen.. ha 2mg-rol beszelnenk azt mondom oke, de 0.125mg-rol... komolyan dobd ki a kukaba valami masik utcaba es menj haza, 1 hetig lehet irritalt leszel de igy is ugy is az leszel amikor abbahagyod vegleg.

En 8mg rivotrilt szedek, letettem egyszerre egy nap. Semmi bajom nem volt fel evig. Vissza kellett allitani engem, mert csak az hatott.

Nem is kertem. Masok meg 0.5mg rivotriltol mar 2 napig azt mondjak hogy beajulnak meg mindig, en meg 8 mg-al naponta aktiv vagyok.

De 0.125mg... atyaeg ez mar tobb paranoia mint valodi varhato problema felmerules.

2023. okt. 11. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:

egy ismerősömnek kb fél évig tartott leállni a 0.25mg frontinról, az ő elmondása alapján ezt is fokozatosan kell.

ha már elég a napi egyszer 0.25, akkor a következő lehet hogy a 0.25-öt felezed és felét reggel, felét este veszed be mondjuk egy hónapig.

utána napi egyszer fél

utána két naponta fél

utána "igény szerint" fél, lehetőleg ritkábban mint két naponta

2023. okt. 11. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:

14

ne kamuzz, meg a nagyanyam is 0.25mg-ot szed es letette siman egyik naprol a masikra, orvos mondta aki felirta neki.

vagy kamuzzak meg en is hogy neurologus volt az orvos, hogy a valaszom alatamasszam?

2023. okt. 11. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
14 Sok embernek bármiről nehéz leállni, napi 3 szál cigi, fél korty alkohol. Ez a lelki függőség. Ha nagyon rápörgeti magát valaki, akkor le se tudja rakni a 0,25 frontint, aminek amúgy nulla hatása van hosszútávú szedés mellett.
2023. okt. 11. 21:15
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16

Igen azzal mar egyetertek. De akkor neki pszichologus meg pszichiater kene egy antidepresszansert vagy valamiert, hogy le tudja LELKILEG rakni a szert.

Fizikailag nem lesz lof*sz baja sem olyan mennyisegtol. Plane ha nekiall felezgetni. Kerdezo felezgesd. Akkor most felezd el 1 hetre, szedd addig utana dobd el.

Fizikailag semmi bajod nem lesz, mar most sem de latom masoknak a gatyajabol nem a sz*r folyik hanem a fos. Meg talan neked is. En szedtem 8mg rivotrilt. Szedtem 50 mg rivotrilt. Szedtem 10 mg xanaxot meg 20mg-ot meg 30mg-ot. Meg akartam halni, de nem ezzel mert ez nem ol meg. 1 dobozd venel be nem halnal meg.

En nyugodtan akartam meghalni masban, mert gyogyszertant tanultam es ismerem a hataraimat, meg a tudomanyat igaz nem teljesen nem fejeztem be ADD es major depresszio epizod miatt. Lenyegtelen, nem rolam van szo.

0.25mg-tol te fingani fogsz, szo szerint. De lehet meg azt sem ha elhagyod fizikailag. Es ahogy latom mindegyik valaszolo attol fel meg te is. Nem a lelki amit a referralt irt.

Lelkileg meg pszichologus es pszichiater ha magadtol nem megy a letetel, meg amugy is ha lelkileg ekkora gond. Ez nem mindennapokra van kitalalva, periodusokra, alkalmakra pl panikroham vagy stresszesebb idoszak amitol mondjuk pszichoszomatikus vagy neurotikus allapotod rosszabbodnak/rosszabb lenne.

Ebben te vagy a lurko, mert mindennap szedted. Orvos ezt mondta hogy szedd minden nap? Erosen ketlem. De ha igen, hat grat neki.

Az mas kerdes, hogy nyugaton tanulmanyok antidepresszanskent is besoroljak az alprazolamot, de itthon nem ha azt mondta mindennapos legyen.

Rivotril meg egy antiepileptikum ami fokozottabban ellenorzot P4-es pszichotrop hatoanyag. Ezert kerik el a szemelyidet ha kivaltod. Xanaxnal meg nem mert az nem fokozottabban ellenorzott P4. Nem tudom miert gondolja minden haziorvos magat neurologusnak meg proktologusnak meg mindenfelenek es irja fel a rivotrilt.

Mindegy...

2023. okt. 11. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, nem kamuzok, a fent leírtakról hallomásból van tudomásom, szóval lehet hogy az túlzott akitől ezt hallottam.
2023. okt. 11. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!