Mire utalhat a folyamatos hasbehúzás?
Sziasztok!
Szóval már évek óta, igazából nem is tudom már pontosam mikor kezdődött de nem egyik napról a másikra, hogy állandóan behúzom a hasam.
Ez valamiféle mentális dologra utalhat?
Szerencsére nem kell nagy hasat behúznom, 29/F vagyok 181 cm-hez társul 82 kg és van felesleg a hasamon, de nem durva vagy egészségtelen mértékben. (lehet mondani a kicsi is sok, de pár kiló szerintem nem)
A lényeg, hogy ha az utcán vagyok, társaságban akkor már szinte automatikusan, reflexszerűen behúzom hogy ne látszódjon. Csak akkor tudom teljesen elengedni magam ha egyedül vagyok itthon. Nem is merek többet enni másokkal mert akkor "félek" meglátszik és jobban feszülne a ruha vagy ilyesmi...
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha gondoljátok kort és nemet is írhattok, csak is itt merem feltenni ezt a kérdést. Illetve valakinek van még ilyen "iszonya" ?
Én valahogy megtanultam úgy behúzni hogy ruhában nem látszik hogy behúzom hanem ilyem természetes.
De ott nem tartok hogy elengedjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!