Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem ezt amikor a...

Miért érzem ezt amikor a nővéremmel vagyok?

Figyelt kérdés
Annyira szeretnék vele jóban lenni, mint más testvérek. De ha találkozunk mindig olyan kicsinek érzem magam, nem érzem az érzelmi biztonságot. Sokszor frusztrál a jelenléte, elszáll az önbizalmam és konkrétan egy hülye "dedósnak" érzem magam. Ilyenkor nem is tudok kapcsolódni magamhoz mindig az ő igényeit nézem és ez nagyon fárasztó.
2023. okt. 6. 21:52
 1/1 anonim válasza:

Idővel sokkal jobb lesz, mivel így érzed ennek biztosan megvan a maga erős háttere. De ahogy érik az elméd, úgy fogtok egyre jobban közeledni. Ezen nincs mit rágódnód.

Pl, én is így éreztem a bátyámmal, majd ahogy nőttem s tapasztaltabb lettem, automatikusan egymásra tudtunk hangolódni.

2023. okt. 25. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!