Milyen mellékhatásaitok vannak az antidepresszánstól?
Első pár hónapban volt szexuális mellékhatés, libidőcsökkenés. Ez azonban javult.
Ami maradt, hogy mivel nem szorongok annyit, jobban és többet tudok enni. És eszek is. Szóval híztam, bár én örülök neki, mert pár éve, rettenetesen vékony voltam.
4. es 5. le van pontozva, pedig igaza van. En 15 evig szedtem minden szart, soha tobbet. A gyogyszeripar erdeke, hogy gyogyszereket szedj, nem az hogy jobban legyel. Egyre tobb minden fog majd kelleni, míg aztan mar 3-4-5 fele szart is szedetni fognak veled. Vagy meg tobbet. Mert minden mellekhatasra is felirnak valamit.
Nekem ami mellekhatasok voltak: szexualis zavarok, agresszio, alvaszavar, lab rangatozas, hízas, extrem szajszarazsag, gomboc erzes, erzeketlenseg es a bipolaris zavar osszes tunete, tehat kepesek ezek egy komplett uj betegseget is eloidezni, amivel aztan bediagnosztizalnak es arra is gyogyszerezni fognak.
A bumerang hatasnak is erdemes utana nezni, ami azt jelenti, hogy amikre szedni kezdi az ember, hosszutavon a gyogyszer maga fogja azokat a tuneteket eloidezni mellekhataskent. Magyarul meg depressziosabb leszel, meg jobban fogsz szorongani.
Rengeteg info van a neten, erdemes olvasni ezekrol. Nekem a fel eletem rament a bogyokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!