Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan győzzem le a fertőzések...

Hogyan győzzem le a fertőzésektől való félelmeket, ha folyton egerek vannak a padláson?

Figyelt kérdés

Kb ez a 3. év, ősztől, tavaszig állandóan visszatérnek és kaparnak a falban.

A plafonban lévő lyukakat kiszélesíti, karnis, lámpa, netkábel, és félek, hogy egy nap bejut a házba és elkapok valami fertőzést.

Félek a veszettségtől.

Már próbáltunk patkánymérget, többször, de nem hatott.

A rágcsálóírtók nem tudom mit csinálnak pluszban.

Minden évben visszaesek a szorongás miatt, este félve alszok el.

2023. okt. 1. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Jaj rád meg a veszett egerekre emlékszem.

Mezeltesd magad. Ez már a gyógyszerezendő szint.

2023. okt. 1. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress fel egy szakembert, nem normális, hoyg ilyen kényszerképzeteid vannak
2023. okt. 1. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Egy rét mellett lakunk.

Bármelyik állat elkaphatja, ami a vadonban él, és elég ha a nyálával érintkezek.

Ha bejut a házba, bármit megnyalhat.

2023. okt. 1. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ember, én egy isten hátamögötti faluban nőttem fel, szaros disznókkal, tehénnel, lóval napi kapcsolatban voltam, akik amúgy kijártak a rétre meg legelőre. Egész gyerekkorom erről szólt, volt amikor az istállóban ettem, mert éppen olyan kedvem volt. Volt patkány is, mert jöttek a takarmányra. Tudod mi bajom lett? SEMMI!

Kezeltesd magad ember.

2023. okt. 1. 21:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerencséd volt, hogy nem kaptál el semmit.

2023. okt. 1. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze... Az emberektől (cseppfertőzés útján) mérföldekkel több betegséget kaphatsz el; a bőrgombától kezdve a fertőző agyhártyagyulladásig gyakorlatilag mindent. Szerintem mostantól jársz szkafanderben, az lesz a legjobb.
2023. okt. 2. 05:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah es meg az etelbol is siman elkaphatsz barmit. Ha azt vesszuk, hogy a zoldseg-gyumolcsok kulseje is tele van mikroszkopikus fold darabkakkal, porral, amiben barmilyen feregpete is lakozhat. De korulotted is hemzsegnek a poratkak, meg minden vackeraj, ha egy mikroszkoppal megnezned a borodon elo dolgokat, szerintem szornyet halnal.
2023. okt. 2. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugy dolgozd fel, hogy tobb a testedben levo bakterium, mint ahany sajat sejted van. Azaz, a tested nagy resze is egy bacitelep!
2023. okt. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!