Mi vált be? Lent.
27 éves nő vagyok, paranoid skizofrén.
Nagyon sok gyógyszert próbáltak már nálam.
Nektek, akik ebben a betegségben szenvedtek, milyen (gyógyszer)vált be?
Köszönöm
En ha igazan belegondolok akkor a valasz egyik sem. Ugyanis eddig akarmit is vettem be vannak hallucinacioim amik jelen vannak mikor dolgozom. De erdekes csak munka kozben hallucinalok. Aztan barmit is szedtem eddig nem oldotta meg. Foleg olanzapint szedtem meg reagilat. Jelenleg is parnassan meg reagila amit szedek. Igazabol a reagila eleg volna csak gondjaim vannak az alvassal igy parnassant is szedek. De sajna mar a parnassan nem sokat er igy az melle is kell vmi(jelenleg agomelatin). Szoval nekem igazabol egyik sem "valt be" ugyanugy vagyok gyogyszerrel mint nelkuluk. Nekem inkabb a betegseghez tarsulo dolgok miatt kell fogyasztanom ezeket a vackokat mint pl inszomnia etc.
Injekcioba egyebkent en nem egyezek bele. Tulsagosan tartok a mellekhatasoktol stb. Aztan ki tudja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!