Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetne így több...

Hogyan lehetne így több önbizalmam nőként?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és valami oknál fogva fiús az arcom. Ez nagyon roncsolja az önképem és még emberek közé sem merek menni. Tervezem, hogy arcplasztika alá fogom vetni magam, de előbb ugye a pénzt kell összeszednem rá.

Minden nap el vagyok kenődve és sokszor sírógörcsöt kapok. Mindennel próbálkoztam már. Mindenféle frizura, öltözék, smink és semmi eredmény. Addig amíg nem lesz meg a beavatkozásra a pénzem, hogy vészeljem át az egész időszakot? Hogyan tudnám építeni az önbizalmam addig is?

2023. szept. 28. 14:57
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%
De van olyan is, hogy csak te látod torzan az önképed, miközben a valóságban másoknak tetszel.
2023. szept. 28. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném:-(
2023. szept. 28. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Az alakod-alkatod is fiús?
2023. szept. 28. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sovány vagyok. Mondhatni alultáplált.
2023. szept. 28. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor egyél többet! Vagy nagyon gyors az emésztésed? Sosem volt még barátod, fiúd, sosem csókolóztál vagy többet? Az nem adna több önbizalmat?
2023. szept. 28. 20:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyiksem volt. És azért vagyok sovány mert nem eszek eleget.
2023. szept. 28. 21:27
 7/7 anonim válasza:

A stílusosat te választod meg kérdezö

Ha a stílusod nőies, te is az leszel. A stílus maga az ember, szokás mondani

2023. szept. 29. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!