Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik antidepresszánst...

Melyik antidepresszánst szeded és hányféle mentális betegségre szedsz gyógyszert?

Figyelt kérdés

2023. szept. 25. 20:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
19 Te is fluxetinet kaptal az orvostol ha megkerdezhetem?
2023. szept. 27. 21:21
 22/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nem ferdítek és nem hazudok semmiről. És nem gúnyolódtam. Tényeket közöltem. Ez baj? 19es is én vagyok és ugyanúgy Faxiprolt szedtem. Tudok nem könnyű róla lejönni. 2x,3x is lejöttem már de vissza estem a betegségembe amit ugye kiveséztünk itt mi.. és mi az a dolog amit írtál? Bocsi de letudnád fordítani konyhanyelvre is?:D nem vagyok sajnos gyógyszerész vagy kémikus :) köszi
2023. szept. 27. 21:40
 23/24 A kérdező kommentje:

Lenyegtelen neked, hogy mit irtam, mert leirnam gorog/latin szavakkal akkor meg azt kerdezned. En meg itt nem tudok elmagyarazni egy egesz anatomiat kommentben. Max ha valami specifikus dolgot akarsz tudni.

En is ebbe a csapdaba estem meg regen. 1 kerdes 3 valasz. 3 valaszbol 10 kerdes, arra 25 valasz arra meg 50 kerdes mert a reszletek is fontosak (matematik. stat., farm. din/kin., anatomiai teminologiak, farmakologiai nomenklaturak, etc...)

Ha nagyon erdekel a tema es tudsz angolul (en kizarolag csak nyugati forrasbol tanulok, itthon jo az oktatas, de kiserletek kb. nincsenek annyira gyakran, es publikalva meg plane sem az eredmeny, absztrakcio, metodika, matematik. stat. terminologiak es meroszamaik akar mint konkluzio) akkor:

- Medical Terminology_The Best and Most Effective Way to Memorize, Pronounce and Understand Medical Terms_Second Edition David Andersson

- Neuroscience_6th_Edition

- NeuroscienceForDummies,3rdEdition-FrankAmthor

- Stephen Goldberg - Clinical Neuroanatomy Made Ridiculously Simple-MedMaster Inc. (2014)

Amazonon elerhetoek (elvileg)

Ezeket en is eloszoktam venni neha ha elfelejtek valamit, mert egesz emberi testet kivulrol belulrol nem lehet megjegyezni akkuratusan. Sem a terminologiakat, max passziv tudasbol ranezel es latod, mert annak is kulon felepitese van, foleg gorog dominal, de van latin is boven. A terminologiakban.

2023. szept. 27. 22:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Annyira sajnos nem de vonz az emberi test mint téma miképp hogyan :) szóval köszi azért
2023. szept. 27. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!