Letargia,örömképtelenség érdektelenség, fásultság halálvágy, állandoan azt érzem jobb lenne ha megszünnék,öngyilkosságon agyalások folyamat. Ezzel mit kezdjek?
És mit csinálsz? Szoktál eljárni otthonról? Programokat csinálni, sportolni, bulizni, emberek közé menni?
Dolgozol? Ha igen munka után csak hazamész és agyalsz a hiábavalóságon?
A sport dopamint szabadít fel, ami pont az ilyen érzéseket “gyözi le”.
Olvasol? Tudok jó könyvet ajánlani, amiben az egyik halhatatlan népcsoport mindig a hiábavalóságon töpreng.
Bár nekem is lennének ilyen gondolataim! :) Megfogadtam, inkább világgá megyek gyalog vagy biciklivel, mint öngyilkos legyek. Annyi látnivaló van a világon! Na viszont bármilyen nehéz is mindennap, mert hát nem fenékig tejfel az élet... de nem, nehogymár a köröttem lévők miatt én húzzak a túlvilágra....szóval semmi ilyen gondolatom. Viszont így világgá se megyek, a fene egye meg! :) Helyette ülök ebben a "fosban"....
Na kérdező, fel a fejjel! De tényleg.... Most végül is mi a bibí...?
Kérdező!
Mintha szóról- szóra én írtam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!