Mi a különbség az elkerülő személyiségzavar és a szociális fóbia közt ?
Figyelt kérdés
Szintem minden tünet illik rám mindegyikbe csak azt nem tudom,hogy melyik lehet. Szorongok és zavarba vagyok társaságba.Félénk,érzékeny vagyok a kritikára. Mindig meggondolom,hogy mit mondjak és senkit nem akarok megbántani és félek hogy engem megítélnek és nem fogadnak el.Van,hogy vágyok társaságra,de a szorongástol nem merek. Félek,hogy kiröhögnek. Vagy pl ha valaki mond valamit akkor elgondolkodok hogy biztos rosszat akar. Hogy rosszindulatbol mondta. Melyik lehet nálam a 2 közül ?2023. szept. 23. 05:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem totál lényegtelen. Ezen pont nem agyalgatok.
12/12 anonim válasza:
Sajnos nem lehet kigyógyulni belőle. A terápia meg mint minden más, sajnos nem az átlag embereknek lett kitalálva mert extrém drága. A személyiségzavarokat nem lehet gyógyítani. Jelenleg még nem tart ott az emberiség, a technológia, hogy ezt gyógyítani tudja. Sajnos aki ilyenben szenved az így fogja leélni az életét.
Ilyen hülyeséget meg, hogy ne neten nézd meg. Már miért ne? Akikhez elmentek, hogy lettek "orvosok" úgyhogy neteztek meg könyvet olvasgattak meg az életben megfigyeltek embereket amit bárki más is megtehet ha ténylegesen érdekeli a téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!