Budapesti pszichológus, aki empatikus, kedves, és a szorongás és depresszió a szakterülete?
Oh és ha lehet, akkor nem horror áron dolgozik...
Tudnátok ilyet ajánlani (valós személyes tapasztalat alapján)?
#9 a szövegértési készségeidet fejleszd, és akkor talán felfogod, amit már írtam fentebb: már elég régóta keresek szakembert, és voltam két személynél is, de továbbra is keresek.
De azt látom, hogy neked is nagyon kéne egy, mert azért vannak bajok rendesen.
Kerdezo, a 7 es valaszodtol kezdve szerintem felreertettel valamit.
Azt hitted vegig velem kommunikaltal, de en csak az 1 es 4 voltam. Latni is lehet az irasomon, ekezetek meg minden. Kulfoldon elek, lusta vagyok at alt+shift elni magyarra es atszokni, tobbnyire angolul beszelek, sokszor azt sem tudom hol van peldaul a ` vagy a # meg a - is teljesen mas helyen van a magyar billentyuzeten.
Lenyeg, hogy csak azok voltam, ha nem nekem szolt a 2-es en kivul a szidas akkor en kerek elnezest hogy felhivtam ra a figyelmedet. Koszonom ha elolvastad a kommentem. Remelem talalsz valakit.
Esetleg foglaljorvost.hu en regen sokat hasznaltam. Magan, de mivel kulfoldon dolgozom... nem nagy dolog hazajonni csaladlatogatas soran elmenni egy kezelesre x ezer forintert. Volt hogy aznap kaptam es minosegi volt. Talan jobb mint kint.
Én tudod hogy fogok keresni? Minden magán dokim így kerestem eddig:
Beírom a területet és milyen orvost keresek + hogy magánrendelés. Ez után az értékeléseket megnézem, a nagy számok törvénye alapján nekem is jónak kell lennie, ami sokaknak pozitív. Majd a véleményeket, kommenteket is elolvasom róla, és nekem fontos egy kép is az orvosról. Mármint átvitt, meg konkrét értelemben is. :D egy arcképből én sok mindent leszűrök, mosolyból, tekintetből, emellé pedig egy leírásként adott kép. Szeretem, ha egy orvos nem csak a karrierjét írja le szárazon, hanem benne van a kedvessége, személyisége. (: hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!