Budapesti pszichológus, aki empatikus, kedves, és a szorongás és depresszió a szakterülete?
Oh és ha lehet, akkor nem horror áron dolgozik...
Tudnátok ilyet ajánlani (valós személyes tapasztalat alapján)?
2
Ok alapbol ezeket tanuljak. Kb. mindegyiknek tudnia kellene ezeket kezelni (attol fugg mennyire aldozata magat fel a sulinak), max szakosodasnal lehet peldaul szexualpszichologus meg ilyenek.
A valaszom ugyanaz. Vagy nem tudom mit vartal? Irjam be a keresobe helyetted es menjek el merjem fel? Ez ilyen mindekinek ahogy irtam. Penzbe kerul a magan, es proba-szerencse. Nagyon sok hulye, nehany olyan amilyet te leirtal. Az hogy empatikus meg kedves resze a munkajanak, ha ezt nem tolti be el lehet menni onnan. Ez a baj, hogy proba-szerencse hiaba vagy ezen felhaborodva es nem talalod hasznosnak a valaszom.
Sajnalom. En is voltam 7 pszichologusnal, TB-snel, maganban, tobbnyire kedves szavakat hasznaltak es vegeztek a dolgukat "Hogy erzi magat? Latom jobban van pozitivabb nem?" Na most?
#4 bocs, de mit nem lehet érteni azon, hogy aki tud ajánlani konkrét személyt, az írja meg a nevét? Ez tényleg nagyon egyszerű feladat :D Elhiheted, hogy én is voltam több szakembernél is, tudom, hogy működik a rendszer. Pont a próba-szerencse faktort lehet kikerülni azzal, hogy ajánlásra megy az ember, nem pedig random rábök egy névre a neten.
A pszichológiának meg rengeteg területe van, párkapcsolati, szexuál, gyerek, stb, ezért írtam oda pontosításként, hogy engem melyik érdekelne...
Értem, hogy unatkozol, de szerintem elég, ha csak olyan kérdésekhez írsz választ, amire tényleg tudsz valami választ...
Beirod a google-be, "klinikai szakpszichologus, depresszio es szorongas Budapest"
Szivesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!