Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rendszeres droghasználat...

Rendszeres droghasználat okozhat maradandó mentális betegséget (depresszió, bipoláris zavar, skizofrénia stb.)?

Figyelt kérdés

2023. szept. 17. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Akibe benne vannak a gének születéskor annak előhozza az alkohol vagy a drog. Nekem mindkető volt és most bipolárisként szenvedek de ugyanugy iszok. Leszarok mindent. Gyógyithatatlan.
2023. szept. 21. 13:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Okoz
2023. szept. 22. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
hajjaj😅
2023. okt. 8. 18:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Na, akkor akinek hozott elő, az tud bővebben is beszélni róla? Milyen tünetek vannak?
2023. okt. 9. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Elmegy az eszed, becsavarodsz, elmèsz pszichiáterhez kínodban vagy rádhívják a mentőt, telenyomnak antipszichotikummal ès hiába leszel jobban egy idő után, valami sose tèr vissza. Az aki előtte voltál.
2023. okt. 11. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkor valaki megtudja mondani fül és fej zúgás vibrálás ez a lebegő érzés a szívtől a fejemig skrizoféniától van?Kérlek valaki válaszoljon!
2023. nov. 16. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, nekem ez inkább a derealizációra / deperszonalizációra emlékeztet.
2023. nov. 17. 10:53
 18/20 anonim ***** válasza:
okozott, 15 év frontin masszív használat
jan. 15. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

én 20 évig ittam,fű,amfetamin,designer drogok irdatlan mennyiségben,12 évig anabolikus szteroidok használtam,és 15 éve szintén mint az előző válaszoló frontin szedek.Betorzultam persze,de aránylag normális vagyok,jó munkahelyem van,kertes házam,kocsinj,feleség,sokkal putrisabb lehetnék,nagyon egyéne válogatja,van aki elszív egy spanglit azt a mentő viszi el😂💪

a tömeget nem bírom,szociális szorongás kialakult,magas fokú impulzivitás a környezetemben történő dolgokra,nagyjából ennyi.Nem kell fogyatékosnak lenni,vagy azzá válni,ha alapból kettyós vagy akkor meg tök mindegy

jan. 15. 19:41
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Mindent okozhat.

Gyakorlatilag a drogok úgy működnek hogy miközben a szervezeted az agyad pusztítja ,közben a mellèkhatása az hogy jól èrzed magad ès halucinálsz stb. A halál előtti állapot bír kb ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Láttál te már öreg drogost?

máj. 18. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!