Rendszeres droghasználat okozhat maradandó mentális betegséget (depresszió, bipoláris zavar, skizofrénia stb.)?
én 20 évig ittam,fű,amfetamin,designer drogok irdatlan mennyiségben,12 évig anabolikus szteroidok használtam,és 15 éve szintén mint az előző válaszoló frontin szedek.Betorzultam persze,de aránylag normális vagyok,jó munkahelyem van,kertes házam,kocsinj,feleség,sokkal putrisabb lehetnék,nagyon egyéne válogatja,van aki elszív egy spanglit azt a mentő viszi el😂💪
a tömeget nem bírom,szociális szorongás kialakult,magas fokú impulzivitás a környezetemben történő dolgokra,nagyjából ennyi.Nem kell fogyatékosnak lenni,vagy azzá válni,ha alapból kettyós vagy akkor meg tök mindegy
Mindent okozhat.
Gyakorlatilag a drogok úgy működnek hogy miközben a szervezeted az agyad pusztítja ,közben a mellèkhatása az hogy jól èrzed magad ès halucinálsz stb. A halál előtti állapot bír kb ugyanezekkel a jellemzőkkel.
Láttál te már öreg drogost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!