Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez mit tegyek ez...

Mi lehet ez mit tegyek ez ellen?(Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sokszor olyan érzésem van hogy ez amibe vagyok az nem valosag es ugy erzem csak egy alom az egesz vagy mem is tudom mi.Ugy erzem hogy csak akkor lehetek ujra a jelenbe ha megolom magam.Neha latok fura dolgokat vagy azt erzem hogy hozzam ernek.Vagy pedig gyakran erzem azt hogy figyel engem valaki.Mi lehet ez mit lehet ez ellen tenni?
2023. szept. 16. 21:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Normalis ez ha igy erzem?
2023. szept. 16. 21:54
 2/3 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha ezekkel a problémákkal elmész egy orvoshoz vagy pszichiáterhez, mert ezek skizofrénia jelei lehetnek, amire vannak gyógyszerek amik segítenek kezelni ezeket az érzéseket, de azokhoz egy orvosi diagnózis szükséges.
2023. szept. 16. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lenne de a szuleim nem visznek orvoshoz es mivel fiatal vagyok meg igy a segitseguk nelkul nem is kerhetek segitswhet mert szuloi engedely kell hozza
2023. szept. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!