Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mar felek nemhogy hetkoznapi...

Mar felek nemhogy hetkoznapi embereknek, de orvosoknak is elmondani hogy klinikai depresszios vagyok hiaba ott a papir?

Figyelt kérdés

"ha nem tudsz aludni menj el dolgozni valami fizikai munkat, hidd el ha lefarasztod magad el fogsz aludni nem kell altato" - mondtam neki hogy nem tudok aludni mert az agyam porog mindenen onsebzes, ongy., es neha meg altatoval.

Mondtam neki volt mar hogy akkorat kirandultam pszichologus javaslatara mozduljak ki - hat akkor sem aludtam. Mondtam a haziorvosnak de ez nem fizikai nem alvas, hanem szellemi. "hidd el valahova menj dolgozni fizikai munkat es tudsz aludni" Ja. Meg akkor is ha nem alszok 2-3 napot (volt ilyen) a 3. - 4. nap kidoltem. Csinalhatom ezt de ez total nem egeszseges.

Haziorvos annyit mond, "ez csak onsajnalat" - mondta ezt a onsebzeseimre (a karom tele van vele, vorosek meg, par feher mar van legalabb)

Van itt meg az orszagban orvos csapat vagy valami akik elismerik a mentalis betegseget mint az orvostudomany egy resze? Meg a farmakologiat ezekre? Igen ertem van penz benne ahogy neki is az orvoslatogatoval. Pszichiaterem most kozolte velem hogy "tegnap meg repulon voltam erre most meg b*szogatnak mint maga".

Mi az isten ez?

2023. szept. 12. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem hiszik el, keress fel egy alváslabort, vagy egy olyan-többnyire-klinikai központot (többnyire valamelyik orvosi egyetemhez tartozik), ahol foglalkoznak a pszichiátrián belül az alvászavarok diagnosztikájával és kezelésével. Ez ma már egy komoly tudományterület, ezt manapság már nem illik, sőt nem lehet egy ilyen kézlegyintéssel elintézni, hogy menj el dolgozni, majd elalszol…
2023. szept. 12. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem kronikus insomniam van, azt kezelne neurologus eloszor stimulanssal probakepp, de lehet menni arra is amit te mondasz csak az idoigenyesebb.

Az enyem a korkepemhez kotheto - kezeles rezisztens sulyos rekurrens depresszio generalizalt szorongassal meg szemelyisegzavarokkal (hisztrionikus)

2023. szept. 12. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!