Mar felek nemhogy hetkoznapi embereknek, de orvosoknak is elmondani hogy klinikai depresszios vagyok hiaba ott a papir?
"ha nem tudsz aludni menj el dolgozni valami fizikai munkat, hidd el ha lefarasztod magad el fogsz aludni nem kell altato" - mondtam neki hogy nem tudok aludni mert az agyam porog mindenen onsebzes, ongy., es neha meg altatoval.
Mondtam neki volt mar hogy akkorat kirandultam pszichologus javaslatara mozduljak ki - hat akkor sem aludtam. Mondtam a haziorvosnak de ez nem fizikai nem alvas, hanem szellemi. "hidd el valahova menj dolgozni fizikai munkat es tudsz aludni" Ja. Meg akkor is ha nem alszok 2-3 napot (volt ilyen) a 3. - 4. nap kidoltem. Csinalhatom ezt de ez total nem egeszseges.
Haziorvos annyit mond, "ez csak onsajnalat" - mondta ezt a onsebzeseimre (a karom tele van vele, vorosek meg, par feher mar van legalabb)
Van itt meg az orszagban orvos csapat vagy valami akik elismerik a mentalis betegseget mint az orvostudomany egy resze? Meg a farmakologiat ezekre? Igen ertem van penz benne ahogy neki is az orvoslatogatoval. Pszichiaterem most kozolte velem hogy "tegnap meg repulon voltam erre most meg b*szogatnak mint maga".
Mi az isten ez?
Nem kronikus insomniam van, azt kezelne neurologus eloszor stimulanssal probakepp, de lehet menni arra is amit te mondasz csak az idoigenyesebb.
Az enyem a korkepemhez kotheto - kezeles rezisztens sulyos rekurrens depresszio generalizalt szorongassal meg szemelyisegzavarokkal (hisztrionikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!