Bipoláris zavarban van olyan aki tünetmentes ?
Figyelt kérdés
Évek óta benne vagyok. Gyógyszereket is szedek. Lamolepet,rispedont,sertralint. Ugy tudom hogy a lamolep a legjobb. Személy szerint nem hiszek a tünetmentességbe. Nekem sose volt. Minden nap ingadoztam. Legtöbbet depresszio. Hipománia ritkábban. Van aki tünetmentes akár hónapokig ? Szerintem soha nem lesz senki olyan még gyógyszerrel se mint egy átlagember.2023. szept. 11. 16:06
1/11 anonim válasza:
rispedon-t szedsz. Akkor te skizofrén vagy! Mert csak azok kapnak rispedon-t. A szkizofrénia esetén nincs olyan hogy tűnt mentes legyen valaki.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok skizofrén. Bipolárisok is szednek rispedont a pszihozis miatt meg a mániás fázis miatt.
2023. szept. 11. 17:57
3/11 anonim válasza:
Kevert fázist szoktam átélni az hasonlít nálam a normalisra kb.de én is többször vagyok depressziós a gyógyszerek mellett is. De én inkább a depressziót választanám mint a mániás szakaszt. Visszanézve magamra a mániás énem tényleg brutális. A depressziót én mozgással "csillapitom ha rá tudom magam venni. De naplót vezetek és kb tudom mitől lesz mániám szóval azokat kerülöm ami kihozza. Magnézium és gyógyteak is jók.
4/11 anonim válasza:
Időszakosan igen. Hónapokig, egy évig jól vagyok, aztán jön a depresszió. Kifejezett mánia már nem szokott elfordulni.
5/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy évekig. Szerintem olyan nincs.
2023. szept. 12. 11:09
6/11 anonim válasza:
Anyám szenved hasonlóban. Anyámnál Bipoláris affektív zavart állapítottak meg. És Ripedon-t írtak fel neki. 2 X 1 MG-osat szed. De hatástalannak tünik.
7/11 anonim válasza:
pasimnal.nehezen sok ev alatt talaltak meg a megfelelo gyogyszerkombinaciot es mennyiseget. csak epp az idotaja.elkezdett ra inni..tehat volt vagyis lehetne tunetmentes, de az alkohollal akar egy poharral is meg a nem.megfelelo idoben es mennyosegben szedessel nagyon ep oehet b.szni aztan akkor lehet varni am a tunetmentessegre
8/11 anonim válasza:
Én is szedtem Lamolepet.Nulla volt tőle a hangulati életem, ráadásul kiütéses lettem tőle.
Én már évek óta Kventiaxot szedek rá, szinte teljesen tünetmentes vagyok.Adhd-ra pedig Bitinexet.Télen némi depresszióm szokott lenni,de ennyi.Szerintem ez a maximum,amit ebből ki lehet hozni, szerintem ez teljesen rendben van ahhoz képest,hogy amúgy milyen az életem.
9/11 anonim válasza:
Soha nem vagyok tünetmentes.
Vagy lent vagyok vagy mániás, vagy mindkettő egyszerre ritkan, de olyan, hogy egyik sem, olyan nincs nálam.
10/11 A kérdező kommentje:
Na pont ezt mondom utolso aki irt. Nem lehet tünetmentesnek lenni
2023. szept. 23. 17:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!