Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2-3 napot bírok alkohol...

2-3 napot bírok alkohol nélkül. Alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés
maximum 4 de akkor már elég súlyos depiben vagyok és úgy érzem meg fogok orulni.

2023. szept. 10. 05:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Ha le akarnál szokni, kérd szakember segítségét, mondjuk a háziorvosét, mert bizonyos szint után egyedül már nem egyszerű leállni az ivással az elvonási tünetek miatt.
2023. szept. 10. 05:29
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Így vagyok én is.
2023. szept. 10. 06:41
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Nem, de valami szorongásod, vagy depressziód van, amihez találtál egy oldószert.
2023. szept. 10. 06:42
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Én pl a depresszio meg a szociális fóbia miatt iszok. Jó oldoszer.
2023. szept. 10. 06:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nem megoldás, csak súlyosbítja a helyzetet. Keress fel egy orvost, amíg nem késő.
2023. szept. 10. 07:31
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Igyál kávét, az feldob.
2023. szept. 10. 07:38
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Eléggé annak tűnik.

Nekem az almalé jött be.

Mikor éreztem magamon,hogy túl sok sört fogyasztok heti szinten elkezdtem helyette almalét inni nellé pedig popcorn ettem,egy idő után pedig szódavízzel higitottam az almalét.

Az elején k#rva sz@r volt,de így után már nem is hiányzott az alkohol.

2023. szept. 10. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz határozottan igen. A függőség jele, hogy ő vezet téged és nem te őt.

Az előző válaszoló jó eszközéből az ötlet az értékes, hogy a simán csak nem, ne alkohol tényleg nehezen működik, de ha bármi mással helyettesíted, ami nem alkohol, akkor nagy önfegyelemmel akár még egyedül is mehet.

Amúgy tényleg keress fel egy pszichológust, pszichiátert, házi orvost, család orvost, körzeti orvost vagy anonim alkohol függők körét, interneten is sok infót találhatsz névtelenül is!

2023. szept. 10. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Velem is ez a helyzet.Ha nagyon csúnya a másnap,akkor egy hetet kibírok nélküle.Csak én sajnos narkoval is szoktam élni
2023. szept. 12. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
4# Én nekem is ezek miatt iszom!
2023. szept. 23. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!