Ha elmegyek egy pszichiáterhez és megkérem, hogy írjon valami szorongásoldót, felírja kérésre?
És ha SZTK-ba megyek pszichiáterhez?
Elmondom a panaszaim, akkor ad valamit?
Két választásom van, az egyik magándoki, de régen kórházas doki volt, őt ismerem, hozzá jártam régen, szedtem gyógyszert is. Vagy ő hozzá megyek vissza, vagy kórházba pszichiátrián kérek valamit.
Tudom, hogy van gyógyszermentes megoldás, de az hosszabb idő, nekem most sürgősen kell valami, egy hónapja nem mentem ki a lakásból, gyász miatt és el fogom veszíteni a munkám, akkor pedig mindennek vége, kezdődhet minden az elejéről.
Hiába pontozzátok le az első pár válaszolòt, lelkiismeretes orvos nem ír fel látatlanba gyògyszert.
Kérdező : ha olyanhoz mèsz, aki már ismer, és aki már előtte írt fel neked gyògyszert, az valószínűleg most is simán fog neked írni, ne aggódj
Vadidegen viszont biztos nem.
7
Akkor neked súlyos panaszaid vannak. A kérdés alapján simán gyogyszerfuggonek tűntél.
Hétfőn keress orvost. Szakrendeloben nem biztos, hogy azonnal fogadnak.
Kórházi pszichiáterhez kell beutaló meg időpont? Már nem emlékszem.
De lehet megkérdem a régi dokimat, felkeresem, mit tud tanácsolni, hova menjek vagy tud-e ő írni valamit.
Az a baj, a gyógyszerek nevére sem emlékszem, amiket kaptam, 2 fajta volt, ez nekik meg van gépben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!