Ha hányok az idegességtől, mert elvesztettem több évnyi munkám/emlékem teljesen lehetlen módon, azzal mit lehet kezdeni? Xanaxot már vettem be
Éreztem hogy ez be fog következni és tejesen lehetetlen módon meg is valósult. Olyan dolog történt elektronikai eszközzel amire nincs magyarázat. Egy éve érzetem hogy ez be fog következni.
Egy napja nem ettem, megis 2x hánytam, görcsben van a gyomrom.
Csinálnom nincs mit mert eleve itthon voltam betegséggel.
Dobog a szívem, a gyomrom szorít, tegnap bevettem 5 xanaxot.
Több évnyi munkám veszett karba és több évnyi emlék.
Mit tegyek?
Ez most már felesleges kérdés
Az elmúlt években olyan állapotban voltam hogyha 5 mp-re lefagyott a telefonom akkor sírógörcsöt kaptam mert úgy éreztem a sátán így üzen hogy elvisz
Hallucinációk
Nem volt már pénzem a kártyámon mentésre
Meg soha nem éreztem ilyen rosszul magam
Csak az emléke maradt tobb ezer általam készített és rólam készített fiatalkori képnek
Pedig nekem csak ennyi jó volt az életemben
Sirogorcs már volt
Meg a segélyhívót is felhívtam önkívületi állapotban
Jelentem megcsinálták a szervizben a telefonom
Én sem értem mivel le volt blokkolva...
Igy is annyi fotót elvesztettem már digitálisan, ezt már nem bírtam volna...
Most már csak azt kellene kitalálni hogy hogy lehetne fixalni ezeket a telos képeket
Nagyon tudatlan vagyok ilyen dolgokban meg extra szorongó... persze tudom hogy senki nem csinálja meg helyettem.
Amit a szervizben csináltak fel órán keresztül.... én soha nem lettem volna rá képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!