Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A borderline szindrómások...

A borderline szindrómások veszélyesek a környezetükre?

Figyelt kérdés

2023. szept. 6. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

9

Na ez egyenlo a nullaval. Ird be a honlap cimet. Statisztikai adatok es ilyenek.

2023. szept. 7. 11:47
 12/22 anonim ***** válasza:
61%

Én Borderline személyiségzavaros vagyok. Aki szeretné kideríteni, mennyire is igaz, nyugodtan írjon üzenetet.

Én évek óta tömeggyilkosságról beszéltem a "volt barátaimnak." Már egyetlen régi barátom sincs. Legfeljebb, megjátszom, hogy jóban vagyok velük.

Az én életem olyan, mint egy kiszámíthatatlan mókuskerék. Előbb utóbb mindig oda térek vissza. Csak más lépésekben.

Az énképem folyton változik. Egyszer olyan embernek hiszem magam, egyszer meg amolyannak. Egyáltalán nem vagyok képben, milyen ember is vagyok valójában. Amint rájöttem nemrég, hogy ez sose fog megváltozni. Sokkal szabadabb embernek érzem magam. Egy Borderline akkor szabadul fel, amint rájön, hogy sose fogja tudni megismerni önmagát, és ezt elfogadja, és nem is akarja keresni magát.

Én már elmúltam 25 éves valamennyivel. Szóval tudom, miről beszélek.

Én a hatóságot is gyűlölöm. Az egész családjukat villamosszékbe ültetném, az összes családtagjaikkal együtt. Szerencséjük, hogy a sorsuk nem az én kezemben van. De a legszívesebben senkit sem kímélnék, és élvezném a halálukat az utolsó percig.

Mi Borderline-ok sokfélék lehetünk. Rengeteg féle van. Van aki magára veszélyes, van aki másokra. Van olyan Borderline, aki magát akarja büntetni, más pedig csak másokat, de amiért depressziós - utána szívesen meg is ölné magát.

Mi Borderline-ok gyakran szeretünk megfeledkezni a valóságról, mert gyűlöljük az életet, ehhez pedig szenvedélyekhez nyúlunk, hogy elfelejtsük az élő világot.

Ha valaki érzelmi alapon tömeggyilkos lehet, az biztos, hogy csak Borderline lehet.

2023. szept. 9. 21:57
 13/22 anonim ***** válasza:

12

kozveszelyesseg szempontjabol most akkor leirtad az atlag populacio statisztkat.

2023. szept. 9. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

13-as ...

Mindenkinek vannak Borderline-hoz köthető személyiségvonások.

De nem mindegy, hogy mennyire rugaszkodik el intenzitásban másokétól.

De van, akiken nem lehet észrevenni. Én introvertált vagyok. Senki se látja rajtam, hogy a legszívesebben kinyírnám magamat ... vagy másokat.

Ezeket a dolgokat az extrovertált embereken lehet leginkább felismerni.

2023. szept. 9. 22:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért a borderline is egy spektrum, ki jobban, ki kevésbé érintett. Én kB fél éve kaptam diagnózist. Jellemző rám a nagyon rossz önértékelés, nagyon sokszor érzem magam üresnek, az emberekről hajlamos vagyok a legrosszabbat feltételezni, nagyon félek attól, hogy ignoralnakx elhagynak. Én emiatt inkább kerülöm az emberek társaságát. De sokminden pl. Nem igaz rám, nem vagyok impulzív pl., valószínűleg azért, mert van már némi onismeretem és elmúltak 30. Kívülről a munkatarsaim annyit látnak, hogy kicsit fura vagyok, érzelmileg nem engedek magamhoz közel senkit, de pl. A bulizásban benne vagyok. Soha az életben nem bántottam senkit, legfeljebb magamat.
2023. szept. 10. 18:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a gyilkosok nagy része nagyobb valószínűséggel inkább szociopata...
2023. szept. 10. 18:21
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

16-os, ez tévedés.

Ted Bundy kezdetben csupán Borderline személyiségjegyekkel rendelkezett.

Jeffrey Dahmer a kezdetektől a végéig a Borderline személyiségjegyeivel rendelkezett.

Mindkettő pontosan ugyanazért gyilkolt:

-Rettegtek az elhagyatástól.

-Figyelemhiányosok voltak, ezért provokálták a többieket.

Ezek mindegyike a Borderline ismertetőjegyei.

2023. szept. 10. 20:31
 18/22 A kérdező kommentje:
De jeffreynek mas problemai is voltak, mas betegsegei is. eleve egy isszonyuan visszahuzodo srac volt elvileg senki fele nem nyitott, ez mar eleve szociopatas/pszichopatas. egy sima borderline amugy tok nyitott szemelyiseg NEHA szoval ilyen hullamzo de alapvetoen szerintem nem nagyon tavolsagtartoak
2023. szept. 10. 23:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, kérdező.

Én is Borderline vagyok ... és inkább kerülgetem az embereket, mint Jeffrey.

Ez nem abból adódik, hogy valaki szociopata,pszihopata-e.

Hanem hogy extrovertált, vagy introvertált személyiség-e.

Az MBTI rendszer ugyanígy érvényes a Borderline-okra ... ugyanolyan elkülöníthető személyiségtípusok jellemzhető bármilyen mentális zavarra.

Tehát simán lehet társaságkerülő egy Borderline, egy nárcisztikus, vagy akárki más is.

2023. szept. 12. 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Ted Bundy pszichopata volt nem borderline.

Jeffrey volt borderline de mellé skizotip is, ezáltal ekte hülyeség ramondani a borderekre, hogy "Jeffrey Dahmer is az volt weehehe"

Imádom ezt a sok laikus mégis okoskodó emberkét:))

2023. szept. 13. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!