Mások is nehezen engedik el a pszichológusukat?
Nem rendelkezem kötődési problémával a pszichológusom felé. Szimplán csak egyedül vagyok, egymagam ebben a g*cis világban és félek hogy újra tönkremegyek és megölöm magam mert nem tudok hozzá sem fordulni többet segítségért. Nem a kötődésemmel van baj, csak hogy elvesztem az egyetlen biztos pontot aki mer kezet nyújtani a nagy fosban is.
Kedvelem, igaz, de teljesen normális keretek között, már átestem a pozitív indulatátvitel helyzeten is :)
Elengedném őt könnyen ha tudnám, hogy meg tudom magam tartani, de nem tudok megállni a lábamon lelki támasz nélkül.
Barátaim vannak, azokat meg hagyjuk mert nem nagyon lelkizek senkivel.
Kedves kérdező!
Amit ön leírt az mind beleillik valamelyik kötődési zavarba. Azaz nem egészségesen kötődik. Hiszen nincs meg a bizalma se önmagában, hogy képes kezelni a mindennapi nehézségeket, illetve embertársaiban sem, hogy megoszthatja a fájdalmát anélkül, hogy ítélkezést kapna viszont.
Kérem vigyázzon magára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!