Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mások is nehezen engedik el a...

Mások is nehezen engedik el a pszichológusukat?

Figyelt kérdés
Elég rossz érzés belegondolnom, hogy elveszítem azt az embert akiben jelenleg a legjobban megbízok.
2023. szept. 4. 21:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem rendelkezem kötődési problémával a pszichológusom felé. Szimplán csak egyedül vagyok, egymagam ebben a g*cis világban és félek hogy újra tönkremegyek és megölöm magam mert nem tudok hozzá sem fordulni többet segítségért. Nem a kötődésemmel van baj, csak hogy elvesztem az egyetlen biztos pontot aki mer kezet nyújtani a nagy fosban is.

Kedvelem, igaz, de teljesen normális keretek között, már átestem a pozitív indulatátvitel helyzeten is :)

Elengedném őt könnyen ha tudnám, hogy meg tudom magam tartani, de nem tudok megállni a lábamon lelki támasz nélkül.

Barátaim vannak, azokat meg hagyjuk mert nem nagyon lelkizek senkivel.

2023. szept. 5. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amit ön leírt az mind beleillik valamelyik kötődési zavarba. Azaz nem egészségesen kötődik. Hiszen nincs meg a bizalma se önmagában, hogy képes kezelni a mindennapi nehézségeket, illetve embertársaiban sem, hogy megoszthatja a fájdalmát anélkül, hogy ítélkezést kapna viszont.

Kérem vigyázzon magára.

2023. szept. 6. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!