Mások is nehezen engedik el a pszichológusukat?
Mert már a végén járunk
Beszéltünk róla
Oszinten abbol a 100 - 200 kliensbol te 1 vagy, szerinted mennyire gondol rad?
Szerintem gondolj ra te is annyira/annyit.
Én mint embert, úgy kedvelem. Viszont én olyan ember vagyok aki korlátokat feszeget elég rendesen de ő ezt nem engedi és emiatt hálistennek nem tudom megkedvelni jobban (nem tudok beleszeretni)
Én csak attól félek hogy belehalok újra a reménytelenségbe és nem lesz kihez fordulnom
Kedves Kérdező!
Pszichológus vagyok. Az én praxisomban az utolsó (vagy a terápia vége felé) megkezdjük a lezárást, ahol elengedem a páciens kezét. Ez egy gyászidőszak mindkét fél részéről de fontos, hogy törekedni kell a felnőtt szerepvállalásra. A komoly kötődési problémával rendelkező pácienseimnek ilyenkor javasolni szoktam a táncterápiás egyesületet vagy a bodywork egyesületet ahol lehelőség nyílik intenzívebben dolgozni az ősbizalom visszaszerzésében. Mivel a kötődési probléma is cselekvések által alakult ki, így a megoldása is cselekvések által fog megtörténni, nem pedig szavakban.
Amennyiben van rá lehetőséged, jelentkezz valamelyik egyesületnél. Gondolkodási szinten pedig arra fókuszálj, hogy képes vagy egyedül is tenni magadért. Mutasd meg magadnak, hogy a terapeutád nélkül is menni fog.
Minden jót magának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!