Emiatt el fogják venni a jogsimat?
Nagyon stresszes voltam. Csütörtök délután bevettem mindenféle gyógyszert aztán majdnem ájulásig ittam magam majd felmentem egy 10 emeletes tetejére és azzal fenyegetőztem hogy levetem magam. Én csak az ivásra emlékszem, a többit utólag mondták el…. Az alkohol hozta ki ezt belőlem. Honvéd kh sbora szálítottak be ahol elláttak közben megérkezett a családom is, és péntek hajnali 2 kor szállítottak át mentővel egy budapesti pszichiátriára. Jelenleg a zárt osztályon vagyok, tegnap du kaptam vissza a telefonomat azelőtt az sem volt.. mindent elkoboztak tőlem. Szemlén jó bunkók és szigorúak voltak, Viszont a kezelőorvosom azt mondta hogy látja hogy nincs semmilyen igazan valós veszély és ha továbbra is ennyire együttműködő leszek és jól viselkedem (ami persze úgy is lesz) akkor valszeg hétfőn le helyeznek a nyílt osztályra, ahonnan már kérvényezhetem a saját jogon való hazaengedésemet.
Most volt vizit, kérdezték hat-e valamit az az 1 szem frontin amit naponta adnak mondtam nincs semmi különös hatása, tőlem szedhetem de az is oké ha elhagyom erre mondták hogy akkor csökkenteni fogják fokozatosan az adagot és leallítanak róla. Más gyógyszert nem kapok. Akik itt vannak nem ilyen állapotban vannak és sokkal több mindent szednek.
Legközelebb hétfőn fogok tudni beszélni a kezelőorvosommal.
Eldöntöttem hogy ezek után sokkal tudatosabban és boldogabban fogok élni. Élni akarok. Nem pedig meghalni és ezt komolyan mondom. Már nagyon bánnám ha akkor leperdültem volna valahogy a tetőről.
Aspergeres vagyok egyébként. Olyan diagnózisom nincs, ami a vezetést kizárja.
Egy ilyen húzás után félnem kell hogy elveszik a jogsim?
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!