Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Holnap, hogy ha hazajövök...

Holnap, hogy ha hazajövök valahonnan meg kell a törölnöm a dolgaimat amihez hozzányúltam?

Figyelt kérdés
Sokszor mosok kezet és egy ideje mikor hazajövök úgy érzem meg kell törölnöm mindent amihez kint hozzá nyúltam. Meg kell e törölnöm a mobilomat, kulcsaimat, telefontöltő kábelt, szemüvegemet ha hozzá érek? Hiszem ha alapból kezet mosok ha hazaa jövök akkor célszerű azokat is megmosni amihez hozzá ért a kezem nem? Vagy azokra úgymond nem tapad úgy rá a kosz mint a kézre? Pl. mobilt sűrűn használok így azt célszerű áttörlni valamennyire? Gondolom semmi bajom nem lesz ha amúgy nem törölném nem? Évekkel ezelőtt nem töröltem és semmi bajom, most valami megszállt és ezért van ez de jövök ide érdelődni :D. Más szokta tisztítgatni a cuccait ha hazajött pl.mobil?

2023. szept. 2. 00:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-na erre akartam kijukadni :D. nálam minden hazatérésnél van és szeretném lecsökkenteni akár nullára. mert felesleges.
2023. szept. 2. 03:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Pontosan így van... Felesleges.
2023. szept. 2. 05:58
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mobilt én rendszeresen áttörlöm alkoholos vatta koronggal, kezedet megmosod ha hazaérsz, gondolom ez természetes.
2023. szept. 2. 07:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Na most valaki azt mondja felesleges valaki meg azt hogy szükséges, mi a helyes? Másoknál nemm szoktam látni így nálam eddig nem volt természeted 13-as. meg nem mindenkinél van vattakorong alkoholos én mostanában nedves rongyal szoktam szappanossal
2023. szept. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!