Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Perdox 2 mg ot kaptam mire...

Perdox 2 mg ot kaptam mire számítsak?

Figyelt kérdés
Tehát ezt állítottak be nekem szedek még Amitrex 700mg Scippa 10mg Rivotril 3mg Seroquel XR( e helyett kapom a Perdox öt azt mondta doki hagyjam el egyből a Seroquel XR 300mg őt és szedjem a risperidonet.A seroquel elhagyás hirtelen jó ötlet 2 év szedés után?

2023. aug. 29. 15:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hangokat hallok,kidobtam a ripedont a kukába attól hallok? előtte nem hallotam ilyen bizar hangokat
2023. aug. 31. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
miért nem mondod el ezeket a dokidnak.hívd fel vagy menj el hozzá azt kérdezd meg tőle.
2023. aug. 31. 20:45
 13/15 anonim válasza:

Anyósom szedte a risperidont . Egy ideig nem volt gondja vele . Aztán befelé fordult és ketileptet kap most .

Ne szedd a kettőt egyszerre. Csereld le , úgy ahogy az orvos mondta . Sajnos senki nem tudja , hogy hogyan hat. Remélni lehet a változást. Ha nem vagy jól , menj be a kórházba az osztályra .

2023. szept. 1. 03:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék orvost váltani? Nem akarok ehhez a sz*R dokihoz jarni
2023. szept. 1. 16:22
 15/15 anonim válasza:
Fizetsz egy rendesnek magán úton.
2023. szept. 22. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!