Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szkizofrénként, éjszaka...

Szkizofrénként, éjszaka hallucinációm vannak, a szekrényem helyett egy embert láttam, aki röhögött rám és hozzám akart érni, én kiabáltam hogy takarodj a K...a anyádba, meghogy segitség, stb, probáltam volna hozzá érni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pszichiáter nem segít, a szomszédom még fel van háborodva. Mit tegyek? Nem szándékos.
2023. aug. 25. 17:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
De aki skizofrén és ordibál, annak sem ott a helye.
2023. aug. 25. 18:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Nos én volnék a legboldogabb ha egy nyugodt, védett környezetben élhetnék szakemberek közelében
2023. aug. 25. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Mik a távlati terveid arról, hogy még meddig szeretnél minket ezzel fárasztani??? Csak hogy tudjuk hogy hetekre, hónapokra, ne adj isten évekre számítsunk...
2023. aug. 25. 19:53
 14/20 A kérdező kommentje:
De ha már nektek ilyen kellemetlen, szerintetek nekem milyen?
2023. aug. 25. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Mi az, hogy a pszichiáter nem segít? Konkrétan hogyan zajlik egy kontroll és egy kezelés?
2023. aug. 25. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez segitene, en nem vagyok skizo, de ugy lakok tarsashazban, hogy van egy nagymeretu hangszorom, ami allandoan be van kapcsolva, egy regi, nem hasznalt okostelefonnal van osszekotve, amirol megy folyamatosan a FEHERZAJ.

Azaz, csinaltam egy zajarnyekolo feherzaj keszuleket, igy nem hallok senkit, es elvileg a szomszedok se hallanak a lakasombol soha semmit.

Persze ez pont olyan, mint amikor vonaton vagy repulon vagy, de en nagyon hamar megszoktam. Sokkal jobb, mintha a szomszedok szuszogasat, lepegeteseit kene hallgatnom allandoan... ezt az ordibalasodra mondom, lehet feherzajjal teged se hallana egy szomszed sem.

2023. aug. 25. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:

U.i.: feherzaj keszulekek Amerikaban kozismertek, itthon nemigazan, ahhoz tul sutyerak nemzet vagyunk, konnyebb allandoan veszekedni a szomszeddal a zajok miatt...

Egyebkent meg honnan veszed (#14. kommentre irom), hogy engem erdekel, hogy egy vadidegennek milyen?

2023. aug. 25. 22:46
 18/20 szőlőcukros_petraaa ***** válasza:
38%
Gyere el a Thalassa házba Budapesten egy pszichiátriai ház én hétfőn indulok, ugyan nem ezzel a problémavval de csoport terápia is elhet segitene, segítséget kérni nem szégyen! Probáld ki veszteni valód nincs!
2023. aug. 26. 19:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Olyan gyógyszert kell kapj amitől nem hallucinálsz
2023. dec. 19. 06:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem az anyukám is ugyanebben szenved.Ha szeded a gyógyszereket és nem segít és ezt jelezted a pszichiáternek és ő nem változtatott sem az adagon sem a típusán, ajánlom, hogy válts orvost. Ha van rá kereted akkor leginkább magánt ajánlom. És ha elmondod neki, nem hatott a gyógszer stb. Akkor ő felír egy másik jó esetben és azt rendszeresen kell szedni. De ha a jelenlegi felírt gyógyszert nem szeded akkor az a probléma.
febr. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!