Szkizofrénként, éjszaka hallucinációm vannak, a szekrényem helyett egy embert láttam, aki röhögött rám és hozzám akart érni, én kiabáltam hogy takarodj a K...a anyádba, meghogy segitség, stb, probáltam volna hozzá érni. Mit tegyek?
Nem tudom, hogy ez segitene, en nem vagyok skizo, de ugy lakok tarsashazban, hogy van egy nagymeretu hangszorom, ami allandoan be van kapcsolva, egy regi, nem hasznalt okostelefonnal van osszekotve, amirol megy folyamatosan a FEHERZAJ.
Azaz, csinaltam egy zajarnyekolo feherzaj keszuleket, igy nem hallok senkit, es elvileg a szomszedok se hallanak a lakasombol soha semmit.
Persze ez pont olyan, mint amikor vonaton vagy repulon vagy, de en nagyon hamar megszoktam. Sokkal jobb, mintha a szomszedok szuszogasat, lepegeteseit kene hallgatnom allandoan... ezt az ordibalasodra mondom, lehet feherzajjal teged se hallana egy szomszed sem.
U.i.: feherzaj keszulekek Amerikaban kozismertek, itthon nemigazan, ahhoz tul sutyerak nemzet vagyunk, konnyebb allandoan veszekedni a szomszeddal a zajok miatt...
Egyebkent meg honnan veszed (#14. kommentre irom), hogy engem erdekel, hogy egy vadidegennek milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!