Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rossz ézésem van, úgy...

Nagyon rossz ézésem van, úgy érzem senkinek sem vagyok jó, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van pár besúgó akik állandóan az én munkámmal van elfoglalva, hogy mit nem csinálok jól, nem akarom hogy a főnöknek árulkodjanak, pedig én le vagyok százalékolva, 70 százalék az egészségkárosodás, még is dolgozok. Egyik aki besúgó mindenkitől cigit kunyerál és nyalizik. Nem akarom hogy gondom legyen
2023. aug. 24. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia kérdező.

Javaslom te is viselkedj úgy, mint az a besúgóés védve lesz a segged.

Te is nyomj fel, akit tudsz és nyalizz. 😁

2023. aug. 24. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérj visszajelzést a főnöködtől, elégedett-e veled. Ha azt mondja minden rendben, akkor engedd el a dolgot, ha nincs rendben a munkád, elmondhatja mire figyelj, vagy kérhetsz segítséget. Amúgy meg hibázni emberi dolog és a 70%-od sem utólag derült ki gomdolom.
2023. aug. 24. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi (#2-höz), hogy a besúgóról mint emberről szerintem jobban megvan a főnök véleménye, mint azt hiszed, csak legfeljebb nem mondja a szemébe, mert nyilvánnjó neki, hogy sok mindent megtud tőle.

Ha te nyílt lapokkal játszol és rendes vagy vele, a főnök nem fog piszkálni.

2023. aug. 24. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Undorító ez a besúgósdi, én is tapasztaltam, hogy ezt csinálják emberek, velem szemben. Óvodásokra jellemző színvonal. Nekem ha problémám van valakivel, az illetővel beszélem meg szemtől szemben. Ha az nem segítene, akkor javasolnám, hogy a főnök előtt tisztázzuk.
2023. aug. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!