Nagyon rossz ézésem van, úgy érzem senkinek sem vagyok jó, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van pár besúgó akik állandóan az én munkámmal van elfoglalva, hogy mit nem csinálok jól, nem akarom hogy a főnöknek árulkodjanak, pedig én le vagyok százalékolva, 70 százalék az egészségkárosodás, még is dolgozok. Egyik aki besúgó mindenkitől cigit kunyerál és nyalizik. Nem akarom hogy gondom legyen2023. aug. 24. 18:27
1/4 anonim válasza:
Szia kérdező.
Javaslom te is viselkedj úgy, mint az a besúgóés védve lesz a segged.
Te is nyomj fel, akit tudsz és nyalizz. 😁
2/4 anonim válasza:
Kérj visszajelzést a főnöködtől, elégedett-e veled. Ha azt mondja minden rendben, akkor engedd el a dolgot, ha nincs rendben a munkád, elmondhatja mire figyelj, vagy kérhetsz segítséget. Amúgy meg hibázni emberi dolog és a 70%-od sem utólag derült ki gomdolom.
3/4 anonim válasza:
Ja és még annyi (#2-höz), hogy a besúgóról mint emberről szerintem jobban megvan a főnök véleménye, mint azt hiszed, csak legfeljebb nem mondja a szemébe, mert nyilvánnjó neki, hogy sok mindent megtud tőle.
Ha te nyílt lapokkal játszol és rendes vagy vele, a főnök nem fog piszkálni.
4/4 anonim válasza:
Undorító ez a besúgósdi, én is tapasztaltam, hogy ezt csinálják emberek, velem szemben. Óvodásokra jellemző színvonal. Nekem ha problémám van valakivel, az illetővel beszélem meg szemtől szemben. Ha az nem segítene, akkor javasolnám, hogy a főnök előtt tisztázzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!