Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aggodásról hogyan tereljem el...

Aggodásról hogyan tereljem el a figyelmemet? Mostanában elég sokat aggódok és már egyre nehezebben tudom elterelni a figyelmem.

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 00:32
 1/2 hosszúhajú ***** válasza:
vannak fokozatok. ha kisebb szintű és ne szorongás akkor a tennivaló elvonja a figyelmed. szokták mondani a munka - mondjuk amit szeretsz is. nem tv amit nézel, hanem valami amit te végzel, de ha nagyobb és szorongató akkor természetes feszültségoldó bogyó, meg kibeszélni valakinek, barát... ha már akadályoz a mindennapi életben és nem tudsz töle létezni akkor doki vagy pszichológus. meg persze fel kéne mérned magadnak, vagy megbeszélve egy barival hogy annak az aggodalomnak van e realitása vagy csak belső félelem. ha nincs realitása akkor gyanúsabb hogy pszichésen megterhelő időszakod van és labilisabbá tett. az alaptalan félelmek inkább utalnak mentális gondra, mint a reális aggodalmak.
2023. aug. 24. 02:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is aggódós típus voltam mindig. Most már testi tüneteim is lettek és végül pszichiáternél kötöttem ki, mert pánikbeteg lettem.
2023. aug. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!