Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is érzi úgy, hogy korán...

Más is érzi úgy, hogy korán fog meghalni? Mi miatt?

Figyelt kérdés
Én olyan kis ügyetlen, gyenge vagyok, nehezen beilleszkedő, sokmindenben szerencsétlen és több krónikus betegségem is van.

2023. aug. 23. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak egészségügyi állapottól függ az élet hosszúsága, hanem a szerencsén is. Hiába vagy egészséges, ha elütnek az úton. Ne kattog ilyen negatív gondolatokon, mert testileg-lelkileg megmérgezed magad. Próbálj a határaidhoz képest egészségesen élni, rendszeresen orvoshoz járni, pozitívan gondolkodni, és hidd el, sokkal jobb lesz.
2023. aug. 23. 23:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Most komolyan úgy gondolod, hogy ezzel segítettél? Mert baromira nem a kérdésre válaszoltál!!
2023. aug. 24. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy más is érzi-e, hogy korán fog meghalni? Mert akkor a válaszom: nem. Tessék, most ezzel segítettem? A kommentek száma alapján vagy hülyén tetted fel a kérdést, vagy azt az egyetlen használható megjegyzést sem vagy hajlandó elfogadni, amit írtam. Szívesen.
2023. aug. 26. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem. Depresszió, egyéb betegségek.
2023. aug. 28. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!