Ez lehetséges? Nos első sorban hogy lehetséges hogy ugy kövessenek hogy az autóból nem látom se a tükrökben sem ha hátra nézek. Nem tudom mire vélni a hallott mondatokat skizofrén lennék?
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 06:09
2/10 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Nem lehet hogy mellékútakon követnek mondjuk a munkámból adódóan van hogy 180 kilométert megyek és ott is hallom.
2023. aug. 23. 06:18
4/10 A kérdező kommentje:
Pl néznek a nők meg ilyenek de vannak rossz mondatok is mondjuk az igaz hogy gyakran neznek. Ja és férfi vagyok
2023. aug. 23. 06:37
5/10 A kérdező kommentje:
Meg általában ha zenét hallgatok kocsiba akkor azt hallom hogy szerelmes vagyok biztos meg ilyesmi
2023. aug. 23. 06:48
6/10 A kérdező kommentje:
És nem mindig értem tisztán a mondatokat
2023. aug. 23. 07:18
7/10 anonim válasza:
Áh biztos normális vagy. Teljesen ok, ha valaki mindenféle furcsa mondatokat hall akkor is, ha egyedül van.
8/10 anonim válasza:
Nem csak skizofrénia okoz hallucinációt. Mindenképp fordulj orvoshoz, minél előbb.
9/10 anonim válasza:
Az autó holttere oldalt van, közvetlen a kocsi mögött. Ha hátrafelé nézel, látod. Mellékúton itthon szerintem ez kivitelezhetetlen, de ezt térképről lehetne megmondani.
Én ritkán veszem észre, hogy néznének az emberek, esetleg a szembejövő.
A mondatokat magadnak mondod gondolatban? A paranoia több mindennek a tünete lehet tudtommal.
10/10 A kérdező kommentje:
Az hogy néznek az nem gond ferfi vagyok szoval ha nők néznek az nem gond csak az ha már valaki kommentálja vagyis ha követ ugy érzem nincs magánéletem mert itthon is hallom. de köszönöm az értelmes válaszokat!
2023. aug. 23. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!