Borderline személyiségzavar, szociális fóbia, mit csináljak?
Egy SSRI típusú gyógyszer, jelentősen tudja csökkenteni szorongásod. Menj el magán pszichiáterhez és irass fel Escitalopramot. Van mellékhatása, pl. fáradékonyabb leszel, alvás gondod is megoldja.
Ezen kívül vegyél B-komplex-et, napi egy tablettát szedjél reggel. Omeg 3 kapszula is segíti idegrendszert.
Mivel nálad komoly a baj, a gyógyszert megérné szedni néhány évig minimum, hogy meg tudj maradni a munkahelyen.
Másik a jó hozzáállás fejben: csak egy napot akarj mindig megoldani, nem kell szorongani hetekre, hónapokra előre. Ha nem jól jön össze munkahelyen egy nap,nen sikerül, akkor se ess kétségbe. Másnap megint álljál neki. Egyébként Jézus is tanította ezt a receptet:
"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."
Mindezeket tapasztalatból írtam.
Nekem is borderline személyiségzavarom van.
Mondjuk a helyzet nálam
nem ennyire súlyos mert
rendes pszichiáterem meg
pszichológusom van.
Gyógyszereket is szedek
és azokkal egész jól tudok működni. Viszont dolgozni én sem
dolgoztam már 4 éve.
Egyszerűen képtelen voltam
meg az előző munkahelyemen
kikészítettek idegileg.
Azóta vagy az volt hogy nem
mertem bemenni próba napra
mert remegtem az idegességtől.
Eddig egy próba napon voltam
és nem sikerült.
Mostanra sokkal jobban
vagyok és probálkozok többször is
nagyon szeretnék dolgozni
de sehova nem vesznek fel.
Én a helyedben keresnék
egy másik pszichiátert aki
felírna neked jó gyógyszereket
és persze pszichológust is.
Én is Borderline vagyok, de én 10-es skálán 10-es vagyok.
Semmilyen kezelés sem segít, max ront, mert úgy mások akarnak irányítani, ami az egyik legnagyobb problémám, hogy embereket akarnék megölni.
Én az előző 3 évben volt hogy hónapokig mindennap gyilkosságokon és öngyilkosságokon fantáziáltam, és úgy éreztem, képes is vagyok rá.
Az erős borderline-ok ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!