Nagyon nehezen élek és élem meg a mindennapokat a mindennapjaimat de azért túráztatva vagyok isten és a sors az ördög sátán által most önök mit tennének a helyemben?!
Ez van az megy évtizedek óta mostmár, hogy nyögöm ezt a bal szerencsés életemet a karmámat a bal sorsomat!!! :'-(
Mindig egész egyetlen egy hús-vér emberi halandó életemben nyugtattam/nyugtatgattam magamat én szerintem már kicsi koromtól kezdve kis gyermek korom óta kis kölyökként is mind a mai napig napjainkig!!!
Énnekem nekem számomra ha valakinek tök negatív volt az élet utam!!!
Mindig akadályok gátak falak vettek körül mindig és most is
Mindig falakba ütközök itt életem végéig!!!
Egy szóval semmi se jött össze nem is sikerült semmi
Én nem vagyok a magam ellensége de erre mondom azt, hogy a sors mindig is ellenem volt pedig én nem hívtam ki a sorsot magam ellen visszafogottan éltem az életemet!!!
Itt vagyok azért már felnőttként
Mindjárt két hónapon belül harminc négy éves és csak már egyre idősebb és öregebb leszek én!!!
És csak egy beteg-sérült fogyatékos homoszexuális ember vagyok és voltam világ életemben tisztelt felhasználók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!