Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyermekkori tramumákat hogy...

Gyermekkori tramumákat hogy lehet feldolgozni? Részben ezek miatt lettem alkoholista. Úgy érzem amíg ezeket nem dolgozom fel nem tudok leszokni az alkoholról. Alkoholt nem ittam pár napja szeretnék megszabadulni tőle.

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Szeretettel ajánlok neked egy könyvet erről a témáról:

Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors

[link]

2023. aug. 21. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus, pszichiáter segítségét kérted? Mert ha igen, tőlük érdemes ezügyben is tanácsot kérned, be kell illeszteni ezt is a terápiádba.

Ha egyedül csinálod, akkor valóban könyvekre, szakirodalomra tudsz támaszkodni.

2023. aug. 21. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
AA csoportot és az Orczy Klubot javaslom. Ott pszichológusok dolgoznak.
2023. okt. 9. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Pszichológushoz próbálj meg elmenni, lehet már az is segítene ha valakivel beszélnél erről és tanácsokat tudna adni, viszont egy biztos hogy elfelejteni soha nem fogod, mert ezek örökké megmaradnak bennünk. Gyerekkoromban borzasztó dolgokon mentem keresztül és sajnos ez a viselkedésemben is meglátszik. Hiába dolgoztam fel bennem maradtak és megváltoztattak. Ha nem történtek volna azok a dolgok valószínüleg most nem az lennék aki vagyok. De feldolgozni fel lehet, idővel és segítséggel. És még egy biztos hogy az alkohol nem segít, csak ront a helyzeten.
2023. okt. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!